• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Golden Amaryllis

Basisprijs per stuk € 8,95 € 10,83 incl. BTW

Laat hem maar groeien, die Amaryllis. Al binnen 6 weken heb je een prachtige bloem op tafel. En dat ook nog in een goud jasje.

Golden Amaryllis

Power Flower

De Amaryllis is een erg gewilde bloem en met een flinke groeigarantie. De bloem heeft namelijk weinig water nodig, dus zelfs voor de niet groene vingers onder ons, is dit geschenk perfect. Ook is deze Amaryllis net wat specialer dan andere Amaryllissen. Deze prachtige bloem heeft nog een goud randje. En wat een geluk, het gouden jasje blijft gedurende bloei shinen.

Tips

Geef de Amaryllis een lichte en warme plek (21°C) in de kamer, maar vermeid direct contact met de zon. Zo kan hij zich ontpoppen tot een volwaardige bloem. Ook handig om te weten, is dat je de bloem zo nu en dan even moet draaien. Hierdoor voorkom je dat de bloem scheef groeit. Na 4 a 6 weken heb je een volledig recht gegroeide en ontpopte Amaryllis bloem.

Personaliseren

De bloem zit in een doosje, die je kunt voorzien van een ronde sticker. Deze komt op de bovenkant van het doosje en wordt daardoor gegarandeerd gezien. Daarom is het leuk om een mooi ontwerp voor de sticker te maken. Gebruik hiervoor de werktekening onder het kopje ‘specificaties’. Laat jouw huisstijl terugkomen in je ontwerp en laat je logo shinen! Heb je even geen inspiratie of heb je moeite met jouw ideeën op papier krijgen? Schakel dan onze hulp in. Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Golden Amaryllis

Specificaties

Inhoud Amaryllis bol in goud jasje

Downloads

Golden Amaryllis

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Golden Amaryllis

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Golden Amaryllis

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,95 (€ 10,83 incl. BTW)
72 € 8,60 (€ 10,41 incl. BTW)
144 € 8,30 (€ 10,04 incl. BTW)
360 € 8,15 (€ 9,86 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!