Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Strooigoed

Sinterklaas strooigoed bestellen? Bij Geluk.com kun je strooigoed in zowel kleine als grote aantallen bestellen. Wij hebben grootverpakkingen strooigoed wanneer je op zoek bent naar grotere hoeveelheden. Maar we maken ook strooigoed, gepersonaliseerd en in de huisstijl van jouw bedrijf. Bekijk hieronder ons strooigoedassortiment en bestel direct online via onze website. Wanneer je specifieke wensen heb kun je contact opnemen met onze medewerkers.

 • 9 producten

 • Kruidnoten bakpak

  Kruidnoten bakpak

  Vanaf € 3,15
  Minimale afname: 50
 • Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Vanaf € 3,85
  Minimale afname: 25
 • Pull Can met strooigoed - Medium

  Pull Can met strooigoed - Medium

  Vanaf € 2,95
  Minimale afname: 25
 • Sint Cracker

  Sint Cracker

  Vanaf € 2,90
  Minimale afname: 50
 • Papieren zakje met strooigoed - groot

  Papieren zakje met strooigoed - groot

  Vanaf € 2,35
  Minimale afname: 25
 • Blikje met 120 gram strooigoed

  Blikje met 120 gram strooigoed

  Vanaf € 3,11
  Minimale afname: 50
 • Blikje met 100 gram strooigoed

  Blikje met 100 gram strooigoed

  Vanaf € 2,59
  Minimale afname: 50
 • Transparant emmertje met strooigoed

  Transparant emmertje met strooigoed

  Vanaf € 3,65
  Minimale afname: 25
 • Puntzak met strooigoed

  Puntzak met strooigoed

  Vanaf € 2,99
  Minimale afname: 25

Bestel strooigoed voor Sinterklaas

Op zoek naar een groothandel die sinterklaas strooigoed snel kan leveren? Geluk.com is jouw partner! Wij helpen je graag om jouw bestelling strooigoed tijdig in huis te hebben zodat je met Sinterklaas niet zonder komt te zitten. Alles goed geregeld. Ook kun je gaan voor verrassend strooigoed als speculaas, uiteraard afhankelijk van het doel. Wanneer je het bijvoorbeeld wilt weggeven aan relaties kun je strooigoed, in kleinere en bijzondere verpakkingen, weggeven met een leuke bedrukking. In de huisstijl van je bedrijf en/of met een persoonlijke tekst. Ook voor personeel kun je op deze manier een leuke verrassing regelen.

Leuke verpakkingen

Wij maken graag producten die net een beetje anders zijn en daardoor de ontvanger net wat meer raken. Met strooigoed betekent dat vooral dat wij proberen de verpakking zo leuk en uniek mogelijk te maken. We kunnen veel verpakkingen heel persoonlijk maken. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt één van onze ontwerpen kiezen, welke wij elk jaar vernieuwen. Dit jaar hebben wij vier ontwerpen voor je. Met een korte tekst en/of het logo van je onderneming maak je jouw strooigoedgift erg persoonlijk. Het is ook mogelijk om zelf de opdruk in zijn geheel te ontwerpen. Zo kun je de bedrukking, sticker, label of wikkel zelf helemaal opmaken en perfect laten aansluiten op jouw huisstijl. Tot slot kun je er voor kiezen om de opmaak aan ons uit te besteden.

Grote hoeveelheden

Wij leveren niet alleen persoonlijke geschenken met strooigoed. Wij leveren ook strooigoed in grote hoeveelheden. Strooigoed in bulkverpakking. We hebben diverse grote zakken met strooigoed waarin ca. 4 tot 7 kilo strooigoed verpakt zit. Denk aan kruidnoten, pepernoten en strooigoedmix. Daarnaast hebben wij ook uitdeeldozen, bijvoorbeeld van bolletje kruidnoten. Dit zijn dozen met grote aantalle kleinere zakjes strooigoed.

Bolletje strooigoed bulk

Uiteraard leveren wij onze gepersonaliseerde artikelen ook in grote hoeveelheden. Op zoek naar kleinere lekkernijen? Bij Geluk.com kun je ook chocoladeletters bestellen.

Vers en kwalitatief Sinterklaas strooigoed

Ons strooigoed wordt jaarlijks vers geproduceerd door hoogstaande leveranciers die bekend staan om kwaliteit. Wij maken geen gebruik van restanten van voorgaande jaren. Zo kunnen wij strooigoed van goede kwaliteit aanbieden.