• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Blikje met 120 gram strooigoed

Basisprijs per stuk € 3,95 € 4,78 incl. BTW

Geef met Sinterklaas een heerlijk blikje strooigoed cadeau! Kan ook worden gevuld met kruidnoten. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Blikje met 120 gram strooigoed

Strooigoed als sinterklaasgeschenk geven

Breng jouw collega's en relaties in Sinterklaas stemming met dit leuke blikje met 120 gram strooigoed! Dit is een geschenk dat in de smaak zal vallen.

Het blikje met 120 gram strooigoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit en zilver). De blikjes worden gevuld met ca. 120 gram kruidnoten of strooigoed.

Maak het geschenk uniek door het blik te voorzien van een persoonlijk label. Speciaal voor Sinterklaas hebben we standaard labels met hout, cadeaupapier, jute of pakjesavond ontworpen. Je kunt hier eenvoudig jouw logo aan toevoegen, het enige wat je hoeft te doen is het label uploaden hierboven. 

Het is natuurlijk nog leuker als je zelf een label ontwerpt voor het blikje met 120 gram strooigoed! Bekijk eerst even dit stramien, voordat je aan de slag gaat!  Zodra jouw ontwerp klaar is, kun je het hierboven gemakkelijk uploaden. Onze pieten gaan dan aan de slag om jouw geschenk op tijd af te leveren! 

Vind je zelf iets ontwerpen lastig, maar heb je wel ideeën? Laat het ons weten! Wij hebben creatieve collega's die je graag helpen bij het maken van een ontwerp voor het blikje met 120 gram strooigoed. 

Je maakt het geschenk helemaal af, door ook de deksel te laten bedrukken! Wat dacht je van jouw logo of persoonlijke boodschap boven op het blik?

Doordat je het blikje met 120 gram strooigoed personaliseert, heeft het blik ook nog een lange bewaarwaarde. Zodra jouw collega's en klanten uitgesnoept zijn, kan het blik hergebruikt worden voor pennen, paperclips, snoep of koffiepads! 

Het blikje strooigoed is ook verkrijgbaar in andere formaten:

Blikje met 120 gram strooigoed

Specificaties

Afmetingen 75 mm x 107 mm
Gewicht 120 gram
Inhoud ca. 120 gram strooigoed of kruidnoten
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Blikje met 120 gram strooigoed

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Blikje met 120 gram strooigoed

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blikje met 120 gram strooigoed

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
100 € 3,75 (€ 4,54 incl. BTW)
250 € 3,45 (€ 4,17 incl. BTW)
500 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!