Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Sinterklaaspakketten voor personeel en relaties

Sinterklaaspakketten voor personeel of relaties, wat geeft de Sint weg bij jouw bedrijf? Je kunt bij ons terecht voor een divers aanbod van sinterklaaspakketten. Van kleine leuke pakketjes tot originele grotere pakketten. Je kunt ze direct bestellen, maar neem ook gerust contact op met onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Geef een persoonlijke touch aan je sinterklaasgeschenk. De meeste van onze pakketten en geschenken kunnen gepersonaliseerd worden door een logo, eigen design en persoonlijke boodschap toe te voegen.

 • 4 producten

 • Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Vanaf € 3,85
  Minimale afname: 25
 • Sint Cracker

  Sint Cracker

  Vanaf € 2,90
  Minimale afname: 50
 • Sinterklaas verzenddoosje

  Sinterklaas verzenddoosje

  Vanaf € 3,55
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaas verzendverpakking

  Sinterklaas verzendverpakking

  Vanaf € 2,49

Sinterklaaspakket voor personeel

In de decembermaand gebruiken veel bedrijven en organisaties Sinterklaas als een geefmoment om werknemers een blijk van waardering te geven. Dit gebeurt met het geven van sinterklaasgeschenken, maar vaak ook met een sinterklaaspakket voor het personeel. We zien hierbij dat de pakketjes niet altijd heel erg groot hoeven te zijn, maar dat de sfeer en warmte die het sinterklaaspakket uitstraalt vooral moet aansluiten om de decembermaand en het sinterklaasfeest in het bijzonder. Juist voor werknemers is het dan ook leuk om een al sfeervol pakketje te voorzien van een bedrukking. Op deze wijze wordt het nog persoonlijker.

Sinterklaaspakket relaties en bedrijven

Naast personeel zijn er ook veel organisaties en bedrijven die Sinterklaas als geefmoment gebruiken. Natuurlijk zijn er aan het einde van het jaar geschenken voor zakelijke relaties om ze te bedanken voor de samenwerking. Ook in het nieuwe jaar zien wij veel business gifts naar relaties uit het klantenbestand gaan. Maar juist ook Sinterklaas kan een mooi moment zijn. Met een sinterklaaspakketje heb je een leuke manier om je te onderscheiden, eerder in de decembermaand. Misschien wel het ideale moment om op te vallen tussen alle zakelijke geschenken en pakketjes van concurrenten. Dus overweeg dit jaar zeker eens om een sinterklaaspakket aan relaties weg te geven.


Sinterklaaspakketten met persoonlijke touch

Bij geluk.com bieden wij niet zomaar pakketten aan. Wij willen onze producten net wat bijzonderder maken voor de ontvanger. Zodat een geef moment ook echt voor een glimlach zorgt bij de ontvanger. Geven maakt gelukkig!

Onze pakketjes ontwikkelen wij dan ook volledig zelf. Zodat wij er onze persoonlijke touch aan kunnen geven, maar datzelfde geldt voor jou. Een van onze handelsmerken is namelijk dat het op zo’n beetje al onze producten mogelijk is om een persoonlijke boodschap mee te geven. Zelf opgemaakt en in geheel eigen (huis)stijl.

Wanneer je een sinterklaaspakketje weg wilt geven kun je op deze manier, afhankelijk van het geschenk dat je kiest, zo veel mogelijk jouw boodschap en bedrijf onder de aandacht brengen. Zo bieden wij je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een persoonlijke kaart mee te sturen, maar ook andere delen van de pakketjes kun je personaliseren. Tags voor aan de zak, topkaartjes, complete verpakkingen allen voorzien van een logo opdruk of geheel eigen ontwerp. Je kunt vrijwel ieder pakket aanleveren in het design van jouw bedrijf.

Hulp nodig bij de vormgeving? Ook hierbij kunnen wij je ondersteunen. Ons team van specialisten maakt op basis van jouw ideeën graag een gaaf ontwerp, dat geheel aansluit op jouw bedrijf of organisatie, het geefmoment of jouw campagne.

Kleine en grote pakketten

We hebben veel mogelijkheden op het gebied van sinterklaaspakketten. Er kan gekozen worden uit kleine, middelgrote en grote sinterklaaspakketten. De kleinere pakketjes zijn in veel gevallen ook prima geschikt om in te zetten voor een sinterklaasmailing. Wij hebben hier speciale postgeschikte mailingdoosjes voor. Een pakketje op de deurmat. 

Kleine en middelgrote pakketten kunnen goed verpakt worden in jute zakjes of grotere jute zakken. De echt grote sinterklaaspakketten voor personeel zitten vooral in dozen, maar ook in andere originele pakketten zoals een mega verfblik. Stoer maar sfeervol.

Kies zelf welk pakket het beste aansluit op jouw budget. Laat je ook inspireren door de andere originele sinterklaaspakketten die wij kunnen leveren. Wij hebben al vele op maat gemaakte pakketten mogen bezorgen. Soms hebben wij het idee dat we zelf een beetje Sinterklaas zijn. Laat ons daarom meehelpen bij het vinden van het juiste pakket. Spar eens met onze adviseurs!

Je kunt de sinterklaaspakketten eenvoudig online bestellen en je wensen doorgeven via onze website. Maar neem zeker ook eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!