Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Chocoladeletters online bestellen

Heerlijke en eerlijke chocoladeletters bestellen: van schoenletters in A t/m Z tot een chocoladeletter in een volledig eigen ontwerp doosje. Om uit te delen aan al het personeel of om op te sturen naar klanten en relaties. Het meest complete assortiment chocoladeletters van Nederland! Je kunt bij ons online chocoladeletters bestellen in grote en kleine aantallen, voor elk budget en in alle smaken: van melk, puur en wit tot luxe vullingen en versieringen. Al onze chocoladeletters zijn UTZ certified.

Voor iedere chocoladeliefhebber

 • 1 product

 • Chocoladeletter - 135 gram

  Chocoladeletter - 135 gram

  Vanaf € 2,75 € 3,33 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Chocoladeletters / Schoenletters

Wij hebben diverse overheerlijke chocoladeletters in ons assortiment. De schoenletter is de kleinste variant chocoladeletter in ons assortiment. De perfecte afmeting om als giveaway uit te delen aan alle collega's en personeel rond de Sinterklaasdagen. De kleinste schoenletter is verkrijgbaar in een mix van de letter S & M. 

Chocoladeletters bestellen van A t/m Z

Van A t/m Z, in melk, puur, wit en verpakt in een doosje of flowpack met topkaartje, per stuk of chocoladeletters in blik. Ons assortiment chocoladeletters heeft oneindig veel mogelijkheden. Ook voor chocoladecijfers ben je bij ons aan het goede adres. Een origineel relatiegeschenk voor een jubileum of verjaardag.

Eigen logo of ontwerp bedrukking

Al onze chocoladeletter geschenken en giveaways kunnen wij personaliseren met een sticker, topkaartje of inlay kaart. Maar ook een eetbaar logo op de chocoladeletter en een volledig eigen ontwerp geschenkverpakking is mogelijk. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of ons creatieve team inschakelen. Geef dan je wensen en ideeën aan ons door en wij maken een passend ontwerp.

Luxe chocoladeletters

Pak uit met Sinterklaas met onze luxe chocoladeletters. Verras personeel, klanten of andere werkrelaties met één van onze overheerlijke luxe chocoladeletters. Ook dit jaar hebben wij een divers en uitgebreid assortiment met letters en smaken. Zo hebben we onder andere Cookie Fudge, Karamel Zeezout en Nutella. Dat wordt puur genieten! Naast de verschillende smaken hebben we ook verschillende mogelijke decoraties voor op luxe chocoladeletter. Maak de keuze tussen de standaard chocoladeletters en de volledig gedecoreerde luxe chocoladeletters. Daarnaast zijn er ook verschillende luxe verpakkingen en te bedrukken verpakkingen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding letters

De chocoladeletters in ons assortiment hebben een goed prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat wij zulke goedkope chocoladeletters kunnen leveren, gaat dat niet in strijd met de kwaliteit die wij nastreven. Voor lekkere én goedkope chocoladeletters ben je dus nog steeds bij ons op het juiste adres. Voor vragen en mogelijkheden omtrent de letters, kan je telefonisch contact met ons opnemen.