• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Clubhuis

Basisprijs per stuk € 27,95 € 33,82 incl. BTW

Het is weer bijna WK! Deze dag kleuren de straten weer oranje en worden de oranje slingers weer uit de kast gehaald. Maak dit helemaal af met een écht WK drankje van De Kuyper Oranjebitter. Wie verras jij dit jaar met het WK?

Clubhuis

Proost op ons Oranje!

Hoe leuk is het om jouw collega’s of klanten juist met het WK te verrassen? Met dit WK geschenk zal je zeker opvallen en een onvergetelijke indruk achterlaten. Juist doordat men niet verwacht iets met het WK te ontvangen, maakt dit pakket nog specialer. Zo’n Hollands pakket wil iedereen in huis hebben!

Inhoud van het Oranje WK doosje:

Houten kistje

Het onmisbare kistje steelt al bijna de show. Geen simpele wijnkist, maar een echt grachtenpand kistje.

De Kuyper Oranjebitter 50 cl

Het kan natuurlijk bijna niet ontbreken, het Oranjebitter drankje. De kleur past perfect bij deze dag en smaakt ook nog bijzonder lekker. Nog nooit gedronken? Laat je dan verrassen door dit lekkere drankje.

BiFi The Original Snack Pack 60 g

Oranje, oranje en nog meer oranje. Het moge duidelijk zijn dat dit WK aan alle kanten oranje kleurt. BiFi is dan ook een perfecte snack voor zo'n tournooi. Geniet van de heerlijke smaak van het BiFi worstje.

Unox Party knaks

Iedereen kent ze wel, de party knaks. De knakworstjes die je zowel warm als koud kunt eten. Maak het blik speciaal door er een eigen wikkel aan toe te voegen. Gebruik hiervoor jouw huisstijl en logo of ontwerp hem helemaal in de kleuren van het Nederlands elftal.

Personaliseren

Het is mogelijk om een eigen wikkel te maken voor het blik. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor jouw eigen wikkel. Maak hem helemaal op naar smaak en laat de ontvanger weten van wie dit pakket afkomstig is. Plaats bijvoorbeeld je logo op je wikkel. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Laat het ons dan weten! Er zit een heel team voor jou klaar op de grafische afdeling, die graag voor jou aan de slag gaan.

Clubhuis

Specificaties

Afmetingen 106 x 110 x 345 mm
Inhoud Houten kistje - De Kuyper Oranjebitter 50 cl - BiFi The Original Snack Pack 60 g - Unox Party knaks

Downloads

Clubhuis

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een wikkel voorzien.

Downloads

Clubhuis

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Clubhuis

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 27,95 (€ 33,82 incl. BTW)
100 € 27,29 (€ 33,02 incl. BTW)
250 € 26,62 (€ 32,21 incl. BTW)
500 € 25,95 (€ 31,40 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!