• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocoladetablet - Kerst

Basisprijs per stuk € 8,10

Verras je relaties, werknemers of klanten met deze heerlijke plak chocolade als kerstgeschenk. Je hebt hierbij de keuze tussen diverse ontwerpen, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om een eigen ontwerp voor op de plak chocolade te maken.

Chocoladetablet - Kerst

Heerlijk kerstgeschenk voor personeel en relaties

Wil je iemand verassen met een lekker geschenk? Kies dan voor het chocoladetablet met eigen bedrukking of logo. Iedereen zal het waarderen wanneer je aankomt met deze hoge kwaliteit plak chocolade, met hierbij toegevoegd een leuke boodschap en/of ontwerp. 

Eigen bedrukking toevoegen

Een geschenk is des te leuker wanneer deze gepersonaliseerd wordt. Zo kan je bij dit geschenk een eigen eetbare bedrukking op de chocolade plaatsen, bijvoorbeeld een logo of andere persoonlijke toevoeging. Wij hebben daarnaast ook een aantal standaard ontwerpen gemaakt, welke je ook als bedrukking kan toevoegen aan de chocoladetablet.

UTZ-Certified keurmerk

De chocolade is UTZ gecertificeerd, dit betekent dat het duurzame chocolade is. Zo leveren we samen een bijdrage aan de cacoaboeren en hun leef- en werkomstandigheden. 

Chocoladetablet - Kerst

Specificaties

Afmetingen 17 x 13 x 3 cm
Gewicht 185 gram
Inhoud 185 gram chocolade
Chocoladetablet - Kerst

Info bedrukking

Mogelijkheid tot bedrukking:

Op de Chocoladetablet kan een eigen logo en bedrukking worden geplaatst. De tekst en het logo kan je zelf insturen en zit in de prijs inbegrepen.

Chocoladetablet - Kerst

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladetablet - Kerst

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,10
96 € 7,75
240 € 7,60
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!