Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Basisprijs per stuk € 3,25

Geef personeel en klanten een gepersonaliseerd eierdoosje met hierin melk-crèmevulling lepeleieren. Om de paaseieren te lepelen zitten er 2 lepeltjes bij het Paasgeschenk. Voor de bedrukking van het eierdoosje kan je zelf een ontwerp aanleveren, wij zorgen ervoor dat het mooi op het doosje gaat komen. 

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Paaseitjes met vulling inclusief twee lepeltjes

Een persoonlijk eierdoosje krijgen met Pasen is natuurlijk erg leuk, maar met deze melk-crèmevulling paaseieren, is het ook nog eens een erg lekker paasgeschenk. Het geschenk komt met vier chocolade paaseieren met vulling en ook met twee lepeltjes om het te eten. 

De paaseieren zijn per 4 stuks in een eierdoosje verpakt. Het leuke aan dit paasgeschenk is dat het eierdoosje voorzien kan worden van een paasontwerp. Wij maken namelijk ieder jaar voor Pasen verschillende paasontwerpen. Aan deze paasontwerpen kan je zelf nog een kleine boodschap of het logo van je bedrijf aan toevoegen. Liever een ander ontwerp voor je eierdoosje? Kies dan voor het aanleveren van je eigen ontwerp voor de bedrukking. Onder specificaties is de werktekening voor het eierdoosje te vinden. Ga direct aan de slag met het maken van een passend ontwerp die past bij je bedrijf. Het is daarnaast ook mogelijk om het ontwerp door ons te laten maken, geef hiervoor je wensen en/of ideeën aan, dan doen wij de rest.

Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Specificaties

Inhoud 4 lepeleieren
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Sticker 60 x 60
(Size: 694.1 KB)
Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor het personaliseren van het eierdoosje met chocolade lepeleieren:

Voor de bedrukking van het doosje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
90 € 3,25
270 € 3,15
540 € 3,05
1080 € 2,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!