• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Chic Goud

Basisprijs per stuk € 45,65 € 55,24 incl. BTW

Zin in een avondje bubbels met z’n twee? Dat kunnen we regelen. Met dit pakket creëer je een perfect momentje samen. Of grijp je kans om te proosten op een bijzondere gebeurtenis dat je echt voor geen goud had willen missen!

Chic Goud

Cheers

Heb je iets te vieren? Dan is deze wijn 100% gegarandeerd geschikt voor zo’n gelegenheid. Met de inhoud van deze doos zit je namelijk helemaal goed. Naast dat deze chique doos al klasse uitstraalt, zitten er ook nog twee proseccoglazen in verpakt met daarbij een bijpassende gouden prosecco fles van Bottega. Zo kan er zeker wat gevierd worden.

De Bottega Prosecco Gold heeft de tonen van rijpe peer, appel en ander exotische fruit. Dat maakt deze wijn zeer gangbaar en daarom geliefd bij veel mensen. Leuk om uit te delen dus! Verras jouw personeel of klanten met dit unieke cadeau en scoor gouden punten!  

Personalisatie mogelijkheden

Aan deze doos kun je een zelfontworpen kaart toevoegen. Het maakt het natuurlijk leuker als de ontvanger, bij het openen van de doos, een kaart ontvangt met daarop een leuke boodschap van jou. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening van de kaart.

Heb je veel ideeën maar moeite met het uitwerken hiervan? Schakel onze hulp dan in. Wij helpen je graag bij je ontwerp. Geef hiervoor alleen je ideeën en wensen door en wij gaan voor jou aan de slag.

 

 

Chic Goud

Specificaties

Inhoud Prosecco Bottega Gold

Downloads

Chic Goud

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chic Goud

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chic Goud

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
30 € 45,65 (€ 55,24 incl. BTW)
100 € 45,45 (€ 54,99 incl. BTW)
250 € 45,35 (€ 54,87 incl. BTW)
500 € 45,25 (€ 54,75 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!