• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bureau kerstboompje in jute zak

Basisprijs per stuk € 7,15 € 8,65 incl. BTW

Een echte kerstboom in handig bureauformaat. Verpakt in verzenddoos en naar wens bezorgd bij al je klantrelaties! Inclusief kerstversiering naar keuze.

Bureau kerstboompje in jute zak

Mini kerstboom in jute zakje - Groen & duurzaam kerstgeschenk

Breng klanten, relaties en je collega's in de kerststemming en schenk hen dit groene kerstgeschenk. Dit mini kerstboompje van ca. 30 cm, staat leuk op kantoor van al je klantrelaties of op alle bureaus van je collega's.

Het kerstboompje is tevens een passend relatiegeschenk om bij je klanten en relaties achter te laten na een bezoek. Het boompje is nu nog klein, maar groeit uit tot een heuse kerstboom. Met dit geschenk blijf je dus nog lang in beeld bij de ontvanger!

De mini kerstboom komt in een zwart potje, die wij weer verpakken in een jute zakje. Want dat staat natuurlijk veel feestelijker. Naar wens bedrukken wij de jute zak met een bedrijfslogo, eigen tekst of ander ontwerp. Jouw ontwerp wordt in full colour op het zakje gedrukt.

Een kerstboom is pas compleet wanneer er versiering in hangt. Daarom komt ook dit mini kerstboompje met bijpassende kerstversiering. Denk aan mini kerstballen, lichtjes en diverse andere feestelijke hangertjes.

Het mini kerstboompje verpakken wij in een kartonnen geschenkdoos. Dat is wel zo makkelijk uitdelen. Daarbij is deze geschenkdoos ook geschikt voor verzending. Met enkel een adressenbestand zorgen wij dat al jouw klanten en relaties een kerstboompje ontvangen. Wij regelen de complete verzending.

Doe het dit jaar eens anders en geef je personeel en relaties een echt kerstboompje als kerstgeschenk. 

 

Bureau kerstboompje in jute zak

Specificaties

Afmetingen ca. 30 cm
Inhoud 1 kerstboompje met kluit in jute zak
Bureau kerstboompje in jute zak

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zakjes wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Vraag hiervoor eerst een offerte op.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Bureau kerstboompje in jute zak

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bureau kerstboompje in jute zak

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 7,15 (€ 8,65 incl. BTW)
150 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
250 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!