Persoonlijk advies

Blokje met pepermunt

Blokje met pepermunt
Een verfrissend geschenk voor jouw bezoekers en relaties! Het blokje met pepermunt kun je bestellen per 100 stuks. De basisprijs per stuk is de prijs voor 10 stuks.

* Verplichte velden

€ 24,50

24.5

139.0000

10

2517.5000

5014.0000

1009.9500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
24.5
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: circa 10 werkdagen na goedkeuring proef

Beschrijving

Details

Schenk dit blokje met pepermunt aan bezoekers op beurzen en evenementen. Of presenteer deze heerlijke snoepjes in een schaal op de balie in jouw bedrijf. Bezoekers en zakenrelaties zullen er zeker van snoepen... en je collega's komen misschien ook vaker langs!

Er gaan 6 pepermuntjes (ca. 5 gram) in het blokje met pepermunt. De pepermuntjes worden verpakt in een folie. Je hebt de keuze uit een goud of zilver folie. Vervolgens gaat er een witte wikkel om het folie heen; deze wikkel kan all-over bedrukt worden.
Benut deze kans en maak reclame voor jouw bedrijf! Voeg bijvoorbeeld het bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap toe.

Je kunt zelf een ontwerp voor de wikkel maken, bekijk dan hiernaast even het stramien. Hierin staat precies waaraan jouw ontwerp moet voldoen! Wij hebben ook een creatieve afdeling die je graag helpt bij maken van een uniek ontwerp voor het blokje met pepermunt.

De bovenstaande prijzen zijn voor het bedrukken van de wikkel in full-colour. Als je liever iets laat bedrukken in slechts 1 of 2 kleuren, kun je hierboven een offerte aanvragen.

De pepermuntjes worden per 100 stuks verpakt (bovengenoemde prijzen zijn eveneens per 100 stuks). De minimale afname van het blokje met pepermunt is 1000 stuks, dus je moet minimaal 10 dozen met pepermunt bestellen.

Extra informatie

5.0000

Afmetingen: 28 x 16 x 11 mm
Gewicht:
Inhoud: ca. 6 pepermuntjes
Houdbaarheid: 36 maanden
Downloads
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het potje wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht. De bedrukking is in full colour.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
10 € 24,50
25 € 17,50
50 € 14,00
100 € 9,95
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes