• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Blokje met pepermunt

Basisprijs per stuk € 0,26 € 0,31 incl. BTW

Een verfrissend geschenk voor jouw bezoekers en relaties! Het blokje met pepermunt kun je bestellen per 100 stuks. De basisprijs per stuk is de prijs voor 10 stuks.

Blokje met pepermunt

Blokje pepermunt - Folie bedrukken? Online bestellen / offerte

Schenk dit blokje met pepermunt aan bezoekers op beurzen en evenementen. Of presenteer deze heerlijke snoepjes in een schaal op de balie in jouw bedrijf. Bezoekers en zakenrelaties zullen er zeker van snoepen... en je collega's komen misschien ook vaker langs!

Er gaan 6 pepermuntjes (ca. 5 gram) in het blokje met pepermunt. De pepermuntjes worden verpakt in een folie. Je hebt de keuze uit een goud of zilver folie. Vervolgens gaat er een witte wikkel om het folie heen; deze wikkel kan all-over bedrukt worden.
Benut deze kans en maak reclame voor jouw bedrijf! Voeg bijvoorbeeld het bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap toe.

Je kunt zelf een ontwerp voor de wikkel maken, bekijk dan hiernaast even het stramien. Hierin staat precies waaraan jouw ontwerp moet voldoen! Wij hebben ook een creatieve afdeling die je graag helpt bij maken van een uniek ontwerp voor het blokje met pepermunt.

De bovenstaande prijzen zijn voor het bedrukken van de wikkel in full-colour. Als je liever iets laat bedrukken in slechts 1 of 2 kleuren, kun je hierboven een offerte aanvragen.

De pepermuntjes worden per 100 stuks verpakt (bovengenoemde prijzen zijn eveneens per 100 stuks). De minimale afname van het blokje met pepermunt is 1000 stuks, dus je moet minimaal 10 dozen met pepermunt bestellen.

Blokje met pepermunt

Specificaties

Afmetingen 28 x 16 x 11 mm
Gewicht 5 gram
Inhoud ca. 6 pepermuntjes
Houdbaarheid 36 maanden
Blokje met pepermunt

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het potje wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht. De bedrukking is in full colour.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Blokje met pepermunt

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blokje met pepermunt

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
1000 € 0,26 (€ 0,31 incl. BTW)
2500 € 0,18 (€ 0,22 incl. BTW)
5000 € 0,16 (€ 0,19 incl. BTW)
10000 € 0,14 (€ 0,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!