• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bloeiende kerstkaart

Basisprijs per stuk € 2,95

Dit leuke kerstkaartje ontpopt zich tot een echte kerstboom! Een kerstgeschenk waar je personeel en relaties nog jaren plezier van hebben.

Bloeiende kerstkaart

Bloeiende kerstkaart! Een bijzondere kaart met echte kerstboomzaden

Wil je het liefst unieke kerstgeschenken naar je relaties en collega's sturen en niet zomaar een kerstkaartje? Ga dan voor de bloeiende kerstkaart en geef iedereen wat groens in huis of op hun bureau!

De bloeiende kerstkaart is een papieren vel in de vorm van een kerstboom, met daarin kerstboomzaad verwerkt. Het kerstboom velletje plakken wij op een stevige kaart. De kaart wordt dubbelzijdig bedrukt. Aan de ene zijde moet je rekening houden met ruimte om het papierenvel met zaden te plakken. De andere zijde biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld jouw persoonlijke kerstboodschap.

Download de werktekening onder het kopje 'specificaties' en ga zelf aan de slag met jouw ontwerp kerstkaart. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp kaart.

Bloeiende kerstkaart versturen

Wil je deze bloeiende kerstkaart versturen naar al je klanten en relaties? Dat kan! Lever een adressenbestand aan en wij regelen de complete verzending. 

Bloeiende kerstkaart

Specificaties

Afmetingen 150 x 120 mm
Gewicht 0 gram
Inhoud Zaden van de blauwspar
Houdbaarheid 24 maanden

Downloads

Bloeiende kerstkaart

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

De kerstkaart bedrukken wij dubbelzijdig in full colour. Het ontwerp lever je zelf aan! Voor de bedrukking van de kaarten wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bloeiende kerstkaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bloeiende kerstkaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,95
100 € 2,75
250 € 2,55
500 € 2,35
1000 € 1,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!