Eierboom kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,09

Leuk voor Pasen! Deze sier aubergineplant met vruchten die erg lijken op eieren.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Eierboom kweeksetje

Eierboom kweeksetje in gepersonaliseerd blik bestellen?

Een leuk paasgeschenk is het zeker, dit eierboom kweeksetje in een gepersonaliseerd blikje. De plant groeit in een paar maanden uit tot een heuse eierboomplant met vruchten die lijken op eieren. Erg leuk voor Pasen dus!

Het kweeksetje zit in een blikje, de wikkel hiervan kun je helemaal zelf ontwerpen. Download de werktekening en ga aan de slag!

Ontwerp de wikkel zo dat hij perfect aansluit bij de stijl van je bedrijf. Kom je hier niet helemaal uit dan helpt onze grafische afdeling graag een handje. Ze zijn enorm goed in staat een passend ontwerp voor je te maken naar jouw wensen.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Om het zaaigoed te laten ontkiemen, start je eind februari of in de maand maart al met het voorzaaien in zaaibedden. Dit doe je in een verwarmde omgeving die, zowel dag als nacht, een temperatuur heeft van 25 graden. Afhankelijk van de warmte zullen de zaden dan in ongeveer 2 tot 3 weken ontkiemen. In de maanden april of mei verpot je de zaailingen naar aparte grotere potjes. Vanaf de maand juni mag je de eierboomplantjes dan uitplanten in de volle grond. Gebruik hiervoor een plantafstand van 50 cm.

Eierboom kweeksetje

Specificaties

Downloads

Eierboom kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,09
100 € 1,99
250 € 1,89
500 € 1,79
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!