• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

1 logo bonbon op kaart

Basisprijs per stuk € 3,90 € 4,72 incl. BTW

Een smakelijke verrassing op de hotelkamer! 1 logo bonbons op een kaart in eigen huisstijl. Een unieke attentie voor gast en bezoeker.

1 logo bonbon op kaart

Één logo bonbon op kaart - voor hotelgasten of beursbezoekers

Jouw gasten verdienen de beste ervaring! Verras hen met een kleine attentie: bij ontvangst of op de hotelkamer. Leg een logo bonbon met kaart op de hoofdkussens, zodat de gast direct bij binnenkomst verrast wordt! Wens jouw gasten een fijn verblijf met deze kleine attentie.

De chocolade bonbons zijn vierkante blokjes (26 x 26 mm). Verkrijgbaar in de smaken: massief en praline (ca. 11 gram). De massieve bonbon is opgebouwd uit een laag melk chocolade en daarop een laag witte chocolade. De praline bonbons zijn gemaakt van witte chocolade, met een praline vulling.  Wij maken gebruik van witte chocolade voor de bovenzijde van de bonbon, zodat de full colour print goed tot zijn recht komt. 

De volledige oppervlak (24 x 24 mm) van de logo bonbon is te bedrukken. Er is ruimte voor een logo, beeldmerk of korte tekst. 

De logo bonbons zitten verpakt in een transparante blister, met een goudkleurige onderkant. De blisters wordt d.m.v. een uitsparing in de kaart geklikt.
De  kaart heeft een afmeting van 130 x 130 mm en wordt enkelzijdig full colour bedrukt. Download de werktekening en maak je eigen ontwerp kaart.

Een leuk idee, maar moeite met de uitvoering? Ons creatieve team helpt je graag met een passend ontwerp kaart. 

Een logo bonbon op kaart is een geschenk dat voor divese doeleinden inzetbaar is. Een smakelijke attentie met genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. Verras hotelgasten of beursbezoekers met deze giveaway. Of verstuur de logo bonbon op kaart per post en verras je (potentiële) klanten en gasten met een bonbon op de deurmat. 

1 logo bonbon op kaart

Specificaties

Afmetingen 130 x 130 mm
Gewicht 15 gram
Inhoud 1 logo bonbons: massief of praline

Downloads

1 logo bonbon op kaart

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

De logo bonbon wordt voorzien van een full colour, eetbare bedrukking. Het te bedrukken oppervlak is 24 x 24 mm.
De kaart wordt enkelzijdig full colour bedrukt. Voor de personalisering wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De chocolade tabletten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

1 logo bonbon op kaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
1 logo bonbon op kaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
240 € 3,90 (€ 4,72 incl. BTW)
540 € 3,65 (€ 4,42 incl. BTW)
1020 € 3,45 (€ 4,17 incl. BTW)
2460 € 3,15 (€ 3,81 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!