• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,75 € 3,33 incl. BTW

Een echte vlinderlokker kweken? Dan zit je met dit kweeksetje op de goede plek. Het blikje wordt gevuld met een complete kweekset voor de Strelitzia Paradijsvogelbloem. Het blikje is te personaliseren met een label en dekselbedrukking.

Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje

Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje met eigen wikkel bestellen?

De Strelitzia, een paradijsvogelbloem, is een prachtige bloem die, wanneer je hem in de tuin zet, een echte vlindertrekker is. Het kweeksetje wordt verstopt in een blikje waarvan je de wikkel kunt personaliseren.

Download de werktekening en ga aan de slag! Ontwerp je eigen wikkel en plaats er een logo of eigen tekst op. Natuurlijk allemaal in de huisstijl van jouw bedrijf.

Ook als je geen kei bent in ontwerpen kan je een prachtig ontwerp krijgen. Onze grafische afdeling maakt graag een ontwerp voor je. Dit natuurlijk volledig naar jouw wensen en in de huisstijl van je bedrijf.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Verwijder eerst het oranje pluis van de zaden. Laat daarna de zaden 24 tot 48 uur weken in lauwwarm water en zaai ze in zaai- en stekgrond. Houd de grond constant vochtig, dek het af met huishoudfolie of glas en laat de zaden kiemen op een warme plek in huis, 20 tot 25 graden Celcius. Het kiemen kan enkele maanden duren. Plaats de plant in de zomer zoveel mogelijk buiten en in de winter in een omgeving van zo'n 16 graden Celcius.

Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje

Specificaties

Downloads

Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
100 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
250 € 2,85 (€ 3,45 incl. BTW)
500 € 2,75 (€ 3,33 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!