• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Basisprijs per stuk € 7,45 € 9,01 incl. BTW
Deze paaseitjes in papieren zakje zijn een leuk en smakelijk paasgeschenk. Geef het zakje een persoonlijk tintje door zelf de sticker te ontwerpen. Met dit goed gevulde zakje is weggeven een eitje!
Paaseitjes in papieren zakje - groot

Papieren zakje met eigen persoonlijke sticker

Op zoek naar een geschikt paasgeschenk voor jouw relaties, klanten en collega's? Weggeven is een eitje met deze paaseitjes in papieren zakje. Deel de zakjes uit en laat jouw relaties genieten van deze heerlijke chocolade paaseitjes!

Inhoud

Het papieren zakje wordt gevuld met ca. 400 gram massieve paaseitjes. Dit is een mix van melk, pure en witte chocolade. In het zakje zit een venster, waardoor de smakelijke eitjes direct zichtbaar zijn. Het zakje wordt afgesloten middels een sticker. 

Sticker

Je maakt dit paasgeschenk helemaal af door de sticker in een paasthema uit te voeren. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij stickers in paasthema ontworpen. Aan deze stickers kunnen wij een persoonlijke boodschap of logo toevoegen, zodat de sticker persoonlijker wordt. 

Het is ook mogelijk om de sticker volledig zelf te ontwerpen! Download eerst het stramien hiernaast en leef je uit op jouw unieke ontwerp. Wil je wel graag een eigen ontworpen sticker, maar vind je het lastig om dit zelf te ontwerpen? Voor onze creatieve afdeling is ontwerpen een eitje! Vertel ons wat jouw ideeën voor het ontwerp zijn, dan gaan wij aan de slag voor je.

Je kunt de paaseitjes in papieren zakje groot natuurlijk verstoppen, maar het is ook leuk om deze uit te delen tijdens de paasbrunch of aan relaties. Dit paasgeschenk valt zeker in de smaak!

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Specificaties

Afmetingen 240 x 80 x 50 mm.
Gewicht 400 gram
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in papieren zakje - groot

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Prima service bij Fortune Factory
Vink VTS 26 April 2021
Voor onze paasactie hebben we paaseitjes in zakjes en minipallets gekocht. Alles prima op tijd en mooi verpakt geleverd volgens afspraak. Weer leuke reacties gekregen van onze klanten.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
500 € 7,10 (€ 8,59 incl. BTW)
1000 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!