• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Opkikkertjes in blik

Basisprijs per stuk € 2,95 € 3,57 incl. BTW

Een opkikkerblik om iemand eens goed op te vrolijken. Verras jouw collega’s of klanten met deze heerlijke kikkersnoepjes. Ook leuk om uit te delen op de dag van de verpleging.

Opkikkertjes in blik

Lekkere opkikker

Het opkikkerblik geef je weg om iemand op een leuke manier op te vrolijken. De bekende snoepjes zijn om te smullen, maar passen ook nog eens perfect bij zo’n opkikkergeschenk. Wie kan dit blik thuis op de deurmat verwachten?

Kikkertjes in blik

Het is moeilijk om van deze snoepjes af te blijven. Wanneer de kikkertjes allemaal opgesnoept zijn kan het blik nog wel hergebruikt worden. Leuk om weg te geven dus! Zijn het net iets te veel kikkers? Dan kun je ook voor het zakje met kikkertjes kiezen.

Dag van de verpleging

Dit opkikkertje is zeker geschikt voor de dag van de verpleging / zorg. Deel de heerlijke snoepjes uit als blijk van waardering. Een kleine verrassing met grote waarde! 

Personaliseren

Maak het blik af met een eigen ontwerp. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening voor de bedrukking vinden. Maak een passend ontwerp voor dit opkikkerblik of gebruik de huisstijl van je bedrijf. Geef je dit liever uit handen? Laat ons je dan helpen. Er zit een heel team voor je klaar op de grafische afdeling. Geef je wensen aan ons door en samen maken we er een geweldig topkaartje van. 

 

Opkikkertjes in blik

Specificaties

Afmetingen 95 x 60 x 21 mm
Inhoud 55 gram kikkertjes

Downloads

Opkikkertjes in blik

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Opkikkertjes in blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Opkikkertjes in blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,99 (€ 3,62 incl. BTW)
100 € 2,85 (€ 3,45 incl. BTW)
250 € 2,75 (€ 3,33 incl. BTW)
500 € 2,65 (€ 3,21 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!