• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kweekreep Zonnebloemen

Basisprijs per stuk € 2,50 € 3,03 incl. BTW

Schenk het zonnetje in huis! Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een mooi boeket met zonnebloemen.

Kweekreep Zonnebloemen

Kweek, Bloei & Straal - kweekreep voor boeket van zonnebloemen.

Zet je personeel en collega's  in het zonnetje! Laat je waardering blijken en schenk dit groene geschenk. Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een mooi boeket van zonnebloemen.

De kweekreep is een complete kweekset: met een grondtablet, waterdicht kweekzakje en zaden van zonnebloemen (of andere bloemen, groente en kruiden).

Kweek, Bloei & Straal

Dit geschenk is een kant-en-klare kweekset. Het enige wat er nog nodig is om de zonnebloemen te kweken, is water. Zet het zakje op, bevochtig het met lauw water tot de aarde loskomt en geef het bakje een mooie zonnige plek op kantoor of in huis. 

Na ca. 10 - 14 dagen ontkiemen de zaden en zie je volop groen. Plant vervolgens de plantjes over in de volle grond. Afhankelijk van de omstandigheden komen na ca. 2-3 maanden de eerste bloempjes uit. De kweekreep grond bevat genoeg voedingstoffen voor de eerste ontkieming, maar om de plantjes goed te laten doorgroeien moeten zij worden verplant in de volle grond.

Personaliseren

De kweekreep is voorzien van een full colour wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp wikkel.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over, of vind je het ontwerp op de foto leuk? Geef je wensen en ideeën voor het ontwerp wikkel aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een ontwerp. Groei-instructies toevoegen aan het ontwerp? Geef dit aan ons door! 

De kweekreep is niet alleen een leuke giveaway, maar kan ook als postmailing verstuurd worden. De kweekreep verpakt in een postgeschikte geschenkverpakking, naar wens gepersonaliseerd. Interesse? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Kweekreep Instructiekaartje

Kweekreep instructiekaartje

Kweekreep Zonnebloemen

Specificaties

Afmetingen 107 x 100 mm
Gewicht 75 gram
Inhoud 1 kweekreep voor zonnebloemen

Downloads

Kweekreep Zonnebloemen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van de kweekreep wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kweekreep Zonnebloemen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kweekreep Zonnebloemen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
500 € 2,40 (€ 2,90 incl. BTW)
1000 € 2,30 (€ 2,78 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!