• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Kokertje met toffees

Basisprijs per stuk € 4,50 € 5,45 incl. BTW

Je inzet is goud waard! Dat geldt toch voor al je personeel en collega's? Zeg het met een kokertje met Werther's Originals.

Kokertje met toffees

Kokertje met toffees - Je bent goud waard!

 Je inzet is goud waard! Dat geld toch voor al je personeel en collega's? Zeg het met een kokertje met toffees. Leuk om uit te delen tijdens de Dag van de Verpleging.

Het kokertje met toffees is gevuld met ca. 100 gram Werther's Original. Kies in de opties jouw gewenste vulling. Het kokertje is met haar afmeting een perfecte geschenk om uit te delen! Ook leuk als giveaway op beurzen en open dagen. 

Maak het kokertje met toffees persoonlijk door een leuke sticker toe te voegen. Kies uit een van onze standaard ontwerpen en wij voegen een logo en/of korte tekst toe. Of maak een volledig eigen ontwerp sticker. Gebruik hiervoor de werktekening dat je hiernaast kunt downloaden.

Heb je een leuk idee voor het kokertje met toffees, maar geen idee waar je moet beginnen? Geef je ideeën aan ons door en ons creatieve team maakt voor jou een uniek ontwerp.

Eenmalige instelkosten voor personalisering bedragen € 37,50.

Kokertje met toffees

Specificaties

Afmetingen Ø 75 mm x H 70 mm
Gewicht 100 gram
Inhoud Werther's Original

Downloads

Kokertje met toffees

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kokertje met toffees

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kokertje met toffees

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
500 € 3,65 (€ 4,42 incl. BTW)
1000 € 3,45 (€ 4,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!