• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Basisprijs per stuk € 4,75 € 5,75 incl. BTW

Kweek je eigen koffiebonen met het koffieplant kweeksetje. Een ludiek geschenk voor alle leid(st)ers met een liefde voor koffie!

Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Kweeksetje koffie in een krijtmok - geschenk leerkrachten

Kweek je eigen koffieplantje, met deze kweekset, verpakt in een krijtmok. Een ludieke giveaway voor alle leerkrachten met een liefde voor koffie! Gun hen op de Dag van de Leraar een momentje voor zich- of haarzelf.

De koffiebonen groeien na een tijdje uit tot een mooie plant. Na 3 tot 5 jaar, vanaf het ontkiemen van de koffiebonen, produceert de koffieplant bessen die je kan gebruiken voor jouw eigen koffie. De leerkrachten moeten dus wel even geduld hebben. Als gever blijf je zo nog lang in beeld!

Het koffieplant kweeksetje is compleet met een potje en een turftablet. Een complete kweekset voor de eerste ontkieming van het koffieplantje. Het kweeksetje verpakken wij in een jute-look zakje: een materiaal met de uitstraling van jute, maar van betere kwaliteit. Het jute-look zakje is verkrijgbaar in grijs, bruin en groen. 

Het gevulde jute-look zakje verpakken wij vervolgens in de krijtmok. Een mooi, compleet cadeau om te schenken aan alle leerkrachten op de Dag van de Leraar.

Kweek-instructies:

  • Laat de bonen 24 uur weken in water. De boon moet genoeg vocht hebben voordat deze geplant wordt.
  • Plant de boon 1,5-2,5 cm diep in de aarde, met de gleuf van de boon naar beneden. Gebruik schone, luchtige potgrond en zorg dat de bonen vochtig blijven, maar niet nat. 
  • Zorg dat de plant genoeg zon krijgt. Zet de pot binnen voor het raam. De boon zal na 1-3 maanden, afhankelijk van de omstandigheden, beginnen met kiemen. 
  • Er zal nu langzaam een plantje zichtbaar worden. De boon blijft een tijdje bovenop het plantje zitten, maar zal uiteindelijk verschrompelen en er af vallen. 
  • De plant heeft ruimte nodig om te groeien. Zorg dus dat je het plantje tijdig overzet naar een grotere pot. 

Het turftablet bevat voldoende grondstoffen voor de eerste ontkieming van het plantje. Zet het koffieplantje na de ontkieming in een grotere pot met schone potgrond om het verder uit te laten groeien.

Personalisering

Aan het jute zakje hangen wij een kaartje, die wij bedrukken naar eigen ontwerp. Voor de Dag van de Leraar hebben wij een aantal standaard ontwerpen gemaakt. Kies een standaard ontwerpen en upload je logo, dan voegen wij die toe aan het kaartje.

Liever een volledig eigen ontwerp? Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen. Geef dan je wensen en ideeën aan ons door, dan maken zij voor jou een passend ontwerp. 

Bedrukking op de mok?

Ook dat is mogelijk! Een logo of persoonlijke tekst, bedrukt in één of meerdere kleuren bijvoorbeeld. Een geschenk met een blijvende herinnering aan jouw onderwijsinstelling. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. 

Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Specificaties

Afmetingen 120 x 80 x 95 mm (incl. oor)
Gewicht 335 gram
Inhoud kweekset: potje, cocostablet en zakje koffieplant zaden

Downloads

Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Vraag voor een bedrukking op de mok even een offerte aan, dan bespreken we de mogelijkheden.

Downloads

Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffie kweekset in krijtmok - Leerkracht

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,50 (€ 5,45 incl. BTW)
500 € 4,30 (€ 5,20 incl. BTW)
1000 € 4,05 (€ 4,90 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!