• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffie kweekset in krijtmok

Basisprijs per stuk € 4,75 € 5,75 incl. BTW

Kweek je eigen koffiebonen met het koffieplant kweeksetje. Een ludiek geschenk voor alle leid(st)ers met een liefde voor koffie!

Koffie kweekset in krijtmok

Kweek eigen koffieplantje! Koffie kweeksetje verpakt in een krijtmok

Kweek je eigen koffie(plantje)! Een ludieke giveaway voor alle koffieliefhebbers! Met het koffieplant kweeksetje kweken jouw collega's zijn/haar eigen koffiebonen. Ze moet wel geduld hebben, want het duurt namelijk 3 tot 5 jaar, vanaf het ontkiemen van de koffiebonen, totdat de koffieplant bessen produceert. Een voordeel voor de gever: Je blijft nog lang in beeld bij de ontvanger!

De koffieplant bonen worden gelever met een potje en een turftablet. Een complete kweekset voor de eerste ontkieming van het plantje. De kweekset zit verpakt in een jute-look zakje: een materiaal met de uitstraling van jute, maar dan van betere kwaliteit. Het jute-look zakje is verkrijgbaar in de kleuren: grijs, bruin en groen. 

Het jute-look zakje met kweekset wordt vervolgens in de krijtmok gezet. Een mooi cadeau om te schenken aan alle leid(st)ers en gastouders op de Dag van de Leidster en Gastouder.

Kweek-instructies koffieplant:

  • Laat de bonen 24 uur weken in water. De boon moet genoeg vocht hebben voordat deze geplant wordt.
  • Plant de boon 1,5-2,5 cm diep in de aarde, met de gleuf van de boon naar beneden. Gebruik schone, luchtige potgrond en zorg dat de bonen vochtig blijven, maar niet nat. 
  • Zorg dat de plant genoeg zon krijgt. Zet de pot binnen voor het raam. De boon zal na 1-3 maanden, afhankelijk van de omstandigheden, beginnen met kiemen. 
  • Er zal nu langzaam een plantje zichtbaar worden. De boon blijft een tijdje bovenop het plantje zitten, maar zal uiteindelijk verschrompelen en er af vallen. 
  • De plant heeft ruimte nodig om te groeien. Zorg dus dat je het plantje tijdig overzet naar een grotere pot. 

Het meegeleverde turftablet bevat voldoende grondstoffen voor de eerste ontkieming. Zet het plantje in een grotere pot met schone potgrond om het verder uit te laten groeien.

Persoonlijk kaartje

Het jute zakje wordt gesloten met een touwtje, waar wij een persoonlijk kaartje aan hangen. De kaartjes worden naar wens bedrukt. Kies een van onze standaard ontwerpen en vul dit aan met een eigen logo en/of korte tekst. Of lever je eigen ontwerp aan. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag.

Je mag het ontwerpen ook aan ons overlaten. Geef dan je wensen aan ons door, dan maken wij voor jouw een ontwerp op maat.

Bedrukking op de mok?

Ook dat is mogelijk! Een logo bedrukking in één of meerdere kleuren bijvoorbeeld. Een blijvend geschenk met een blijvende herinnering aan jouw organisatie of het geefmoment. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. 

Koffie kweekset in krijtmok

Specificaties

Afmetingen 120 x 80 x 95 mm (incl. oor)
Gewicht 335 gram
Inhoud kweekset: potje, cocostablet en zakje koffieplant zaden

Downloads

Koffie kweekset in krijtmok

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Vraag voor een bedrukking op de mok even een offerte aan, dan bespreken we de mogelijkheden.

Downloads

Koffie kweekset in krijtmok

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffie kweekset in krijtmok

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,40 (€ 5,32 incl. BTW)
500 € 4,35 (€ 5,26 incl. BTW)
1000 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!