Nu bij iedere Dag van de Schoonmaker bestelling, een gratis doos Fortune Cookies t.w.v. €20,- cadeau
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Happiness in a bottle

Basisprijs per stuk € 4,95

Een glimlach op je deurmat. Dat begint goed. De verpakking belooft je al meer dan zomaar een attentie. Ieder flesje bevat een persoonlijke tekst zo je wilt zand en schelpjes. Wil je graag een Bladcadeau toevoegen? Dan kan de gelukkige ontvanger zijn Bladcadeau Cadeaubon snel en eenvoudig verzilveren.

Hij kan hiervoor een keuze maken uit ruim 60 week- en maandbladen. Het abonnement eindigt vanzelf. Het aantal nummers dat iemand cadeau ontvangt is afhankelijk van de verschijning (week- en maandbladen) en de waarde die is toegekend aan de Bladcadeau bon.

Happiness in a bottle

Aangespoeld Geluk

Nu we allemaal worden gedwongen onze vrijetijd wat anders in te delen komt er tijd voor je zelf. Voldoende mogelijkheden om je terug te trekken met een goed boek of je favoriete week- of maandblad. Een Bladcadeau is een populair geschenk! Geven en krijgen wordt nog wat leuker als je je Bladcadeau aanbiedt als Flessenpost.
Het bevat de volgende onderdelen.

Happiness in a bottle bevat de volgende onderdelen:

  • Doosje met flesje (incl. kurk)
  • Flyer voor in het flesje
  • Persoonlijke full color sleeve om doosje (optioneel)
  • Eigen kaart in het doosje (optioneel)
  • Sticker op het verzenddoosje (optioneel)

Verzenddoosje

Het doosje is standaard. Voorzien van een sleeve. Tegen meerprijs is de sleeve te stylen in je eigen huisstijl.

Flyer in flesje
De flyer kan naar wens worden opgemaakt. Gebruik het voor een leuke bedanktekst, een felicitatie, aanmoediging etc. De bladcadeau-code maakt standaard onderdeel uit van de opmaak.

Kaart
Voeg een fullcolour kaart toe in het doosje. Gebruik de kaart voor een persoonlijke tekst, illustratie, foto of logo. Leef je uit! Afmetingen kaart 10 x 15 cm. Enkelzijdig bedrukt. Opmaak aan te leveren.

Happiness in a Bottle is de manier om je persoonlijke boodschap doeltreffend en met impact over te brengen. Inzetbaar voor meerdere momenten. Denk aan persoonlijk verstuurde uitnodigingen, bedankjes, direct mailing aan je klanten, een bijzondere kortingsactie etc.

Voeg een cadeaubon (t.w.v. €12,50) toe!

Maak dit via de post te versturen pakketje helemaal af met mooie tegoedbon. De tegoedbon heeft een waarde van €12,50, maar je kan hem al vanaf €10,- toevoegen aan het verzenddoosje. Vraag een offerte aan als je een tegoedbon wilt met een hogere waarde!

Happiness in a bottle

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24,5 mm
Inhoud De verzending kan geheel worden uitbesteed aan Fortune Factory indien verzending per stuk rekening houden met verzendkosten van per doosje.

Downloads

Happiness in a bottle

Info bedrukking

Voor personalisering van kaart en sleeve wordt eenmalig 37,50 euro startkosten gerekend. Voor drukgang ontvang je altijd een drukproef ter beoordeling.

Onze grafische vormgevers zijn je graag van dienst met vragen met betrekking tot opmaak. Indien gewenst nemen we dit graag van je over.

Happiness in a bottle

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Happiness in a bottle

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 4,95
100 € 4,85
250 € 4,70
500 € 4,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!