Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Zomer snoep

Het buffet aan zomer snoep is geopend! Ideale snoepjes voor bruiloften, geboorte en partijtjes. Of voor de promotie van jullie sportdag, bedrijfsbarbeque of ander zomers evenement. Met ons zomersnoep in de vrolijkste kleuren, breng je je klanten linea-recta in de juiste vakantiestemming. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Bovendien zijn de zomer snoep producten ook nog eens lekker!

 • 1 product

 • Snoepjes in eigen folie

  Snoepjes in eigen folie

  Vanaf € 8,00
  Minimale afname: 25

Zomer snoep als zomer relatiegeschenk

Zomer snoep schenken als relatiegeschenk tijdens de zomer? Waarom niet? Heerlijke snoep in het thema zomer, ideaal geschikt als zomergeschenk om weg te geven aan je medewerkers of je klanten. Zeer geschikt om uit te delen tijdens evenementen, bijvoorbeeld ter promotie van je bedrijf of merk. De smaak van onze zomer snoep artikelen zullen je zeker niet teleurstellen.

Kom je er niet helemaal uit?

Wilt het niet lukken met het kiezen van een geschikt zomercadeau? Of staan de geschenken waar je naar op zoek bent er niet bij? Kijk dan eens tussen onze zomergeschenken, zomerpakketten of overige zomerproducten. Grote kans dat je hier wel het geschenk vindt waar je naar op zoek bent. Kun je alsnog niet vinden wat je zoekt of heb je hulp nodig bij het kiezen of het samenstellen van jouw zomerpakketten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)78 890 77 66 of door ons te mailen op verkoop@geluk.com.