Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Jute zakken voor Sinterklaas kopen

Wij zijn een ervaren leverancier om online jute zakken voor Sinterklaas te kopen. Onze jutezakken worden geleverd inclusief vulling. We hebben een breed aanbod van jutezakken die je kunt bestellen. Hieronder vind je een overzicht van alle zakken die we aanbieden. De verschillen zitten hem in de vulling of in het gewicht van de vulling. Leuke presentjes voor personeel of relaties in de aanloop naar 5 december. Heb je zelf een leuk idee om de jute zak mee te vullen? Wij denken graag met je mee en maken het mogelijk. Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen op 078 890 77 66.

Onze 'kleine' geschenkzakjes van sinterklaas leveren wij in zowel kleine als grote oplages. Levering is al mogelijk vanaf 20 stuks. Ook hele grote aantallen zijn echter geen probleem!

 • 1 product

 • Hands off sintletter

  Hands off sintletter

  Vanaf € 8,95 € 10,83 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Jute zakken bestellen

Leuke jute zakken met een sinterklaasvulling bestel je bij Geluk.com. Er zijn diverse vullingen voor de jute zakken beschikbaar. Wij hebben een mooi aanbod voor elk budget. Wil je een andere vulling dan hier op de website wordt weergegeven? Stuur een e-mail of bel naar ons team. Wij staan voor je klaar en maken graag een offerte op maat voor je op. Ook wanneer je nog op zoek bent naar andere originele sinterklaasgeschenken voor personeel denken wij graag met je mee.

Formaten jute zakken

Kleine Jute zakken als sinterklaasgeschenken

Hoe groot zijn de jute zakken die je via ons kunt bestellen? Veel van bovengenoemde jute zakken zijn niet van het formaat dat door pieten over hun schouder wordt gedragen. Het zijn leuke kleine jute zakjes die het ontzettend goed doen als weggevertjes op sinterklaasvieringen of in de sinterklaastijd. De kleinste zak is de Poco Altea, de grootste zak is de katoenen zak met strooigoed. Afhankelijk van het formaat gaan er ook minder of juist meer lekkernijen in.

Grote zakken met strooigoed of peper-/kruidnoten

Je kunt bij ons ook terecht voor de inkoop van grote zakken, gevuld met strooigoed, kruid- of pepernoten. Heb je voor een sinterklaasviering deze zakken nodig? Laat het ons tijdig weten. Dan zorgen wij dat jouw pieten niet zonder het noodzakelijke lekkers komen te staan.

De grote zakken leveren wij met 5 kg kruidnoten, 7kg  of 4kg strooigoed. Deze zitten verpakt in een plastic verpakking. Zo weet je zeker dat je strooigoed vers blijft tot op de dag dat je het gaat gebruiken. Op zoek naar een groot sinterklaaspresentje? Bekijk dan onze sinterklaaspakketten.