Filter

We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Originele kerstgeschenken voor personeel en relaties

Originele kerstgeschenken voor personeel en relaties

Van originele kerstgeschenken tot kleine kerst bedankjes, er is voor elk budget een passend geschenk. Want of het nou werknemers, klanten of relaties zijn, ze verdienen met kerst een mooi cadeau! Wij hebben een uiteenlopend assortiment. Groene kerstgeschenken zoals bureau kerstboompjes en kerstboomstekjes, tot heerlijke chocolade, banket of zelfs fortune cookies. Alles is te personaliseren met een eigen bedrukking. Merry Christmas! 

Boom cadeau bij bestelling
Bestel je kerstgeschenken snel online! Als je namelijk een directe bestelling plaatst boven €350,- voor 30 november ontvang je een echte kerstboom cadeau! Natuurlijk inclusief lampjes, ballen en een piek. Hoe leuk is dat! 

Kerst toppers

 • 8 producten

 • Casual en chic

  Casual en chic

  Vanaf € 9,89
  Minimale afname: 12
 • Een doosje goud

  Een doosje goud

  Vanaf € 8,85
  Minimale afname: 15
 • Bedrukt wijnkistje Sauvignon Blanc

  Bedrukt wijnkistje Sauvignon Blanc

  Vanaf € 8,60
  Minimale afname: 12
 • Smulband

  Smulband

  Vanaf € 8,99
  Minimale afname: 25
 • Kerstkransjes in geschenkblik

  Kerstkransjes in geschenkblik

  Vanaf € 8,50
  Minimale afname: 48
 • Grote kerststol

  Grote kerststol

  Vanaf € 9,99
  Minimale afname: 25
 • Blikje hulstblaadjes of krakelingen

  Blikje hulstblaadjes of krakelingen

  Vanaf € 8,39
  Minimale afname: 25
 • Kerstpakket Quizmaster

  Kerstpakket Quizmaster

  Vanaf € 9,99
  Minimale afname: 48

Relatiegeschenken voor kerst

Van originele kerstgeschenken tot kleine kerst bedankjes, er is voor elk budget een passend geschenk. Want alle collega's en klanten verdienen een blijk van waardering rond de Kerstdagen! Alle kerstgeschenken en bedankjes personaliseren wij met een unieke, eigen ontwerp verpakking. We kunnen ze bedrukken met jullie logo of in de huisstijl van jouw organisatie. Kies voor een standaard verpakking en laat ons een logo toevoegen of ontwerp een volledig eigen verpakking. Hier helpt onze creatieve afdeling je graag bij!

Je kunt bij ons terecht voor een bedankje en giveaway, zoals kerstchocolade, kerstboomgeschenken of andere leuke kerstgeschenken. Maar ook voor relatiegeschenken voor kerst zoals ambachtelijk gebakken kerstbanket en luxe kerstpakketten in diverse samenstellingen.

Zakelijk kerstgeschenken

Wij denken graag mee over zakelijke kerstgeschenken om op maat te maken voor bijvoorbeeld de bedrijfsbranche of een specifieke campagne. Verras jouw collega's, personeel of relaties met een origineel kerstgeschenk. Met de ontelbare ontwerp mogelijkheden blinkt jouw kerstgeschenk er dit jaar zeker uit.

Kerstgeschenken voor personeel

Jaarlijks mogen wij voor vele bedrijven en organisaties de kerstgeschenken voor het personeel verzorgen. Wij voorzien in een ruim aanbod van geschenken die met kerst kunnen worden weggegeven. Wij denken graag mee wat passend is voor jouw personeel. Ook de verpakking of het cadeau zelf kunnen wij altijd personaliseren. Alle mogelijkheden dus om jouw geschenk een persoonlijke touch te geven. Dat kan zijn door een logo aan ons standaard ontwerp toe te voegen, maar ook door de gehele huisstijl toe te passen. De keuze is aan jou. Wil je je personeelsleden dit jaar verrassen met een origineel geschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Een kerstattentie mag zeker in deze tijd niet vergeten worden. Bedank het personeel met een kleine attentie voor de inzet van het afgelopen jaar.

Unieke kerstgeschenken

Wij vinden het belangrijk om originele kerstgeschenken te leveren. Een geschenk geven moet voor een glimlach zorgen. Een beetje geluk. De meeste van onze kerstgeschenken ontwikkelen wij zelf. Veel cadeautjes vind je dus ook nergens anders terug. Daar zijn wij trots op! Het stelt ons ook in staat om specifieke maatwerk aanvragen op te pakken. De creativiteit om tot een leuk geschenk te komen, geheel op maat gemaakt, zit in ons DNA. Daag ons dan ook gerust uit met jouw vragen naar een originele gift voor kerst dit jaar. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina en laat je inspireren voor de leukste en meest originele kerstcadeaus voor personeel, klanten of relaties. Met onze originele kerstgeschenken zorg je voor een verpletterende indruk.

Bedrukte kerstgeschenken

Onze geschenken voor kerst hebben natuurlijk ook de mogelijkheid om gepersonaliseerd te worden. Het is dan ook leuker om bedrukte kerstgeschenken te versturen en ontvangen. Het verschilt per product wat de mogelijkheden zijn voor een personalisatie. Zo zijn er bijvoorbeeld kerstcadeaus waarvan de verpakking volledig naar wens ontworpen kan worden. Daarnaast hebben we ook diverse kerstgeschenken met logo, kistjes- of blikken met bedrukking en nog veel meer. Het ontwerp hiervoor kan je bij ons aanleveren. De bedrukking van de bedrukte kerstgeschenken kan ook door ons worden opgemaakt, dit op basis van je wensen en ideeën. Bij de productopties kan hiervoor gekozen worden.

Greengifts met kerst

Het echte kerstgevoel krijg je bij het zien van een kerstboom, groot of klein. Breng het kerstgevoel over op je klanten, personeel en collega's met kerstboomgeschenken. Een kerstboomstekje als giveaway op een evenement, een mini kerstboom voor op het bureau of een levende kerstkaart als geschenk per postmailing naar al je klanten en relaties. Een uniek cadeau, een ervaring voor de ontvanger en de attentiewaarde voor jouw bedrijf blijft bestaan samen met de kerstboom. Wat is beter dan dat jouw kerstgeschenk in de meest gezellige tijd van het jaar bij jouw relatie of medewerkers op het bureau of naast de openhaard staat?

Verzending naar adressenbestand

Wij bieden je ook de mogelijkheid om je kerstgeschenk bij relaties of werknemers op de deurmat te laten belanden. We hebben diverse gifts die per post verstuurd kunnen worden. Deze vind je in onze categorie voor kerstmailings. Een verrassing op de deurmat, dat wordt zeker gewaardeerd! Je kunt je adressenbestand bij ons aanleveren. Wij spelen voor Kerstman en zorgen dat ieder pakketje bij de ontvanger wordt afgeleverd. Ervaring en een goed logistiek netwerk zorgen ervoor dat wij dit feilloos voor je kunnen regelen.

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan altijd even contact met ons op. Naast ons vaste assortiment aan kerstgeschenken zijn er nog veel mogelijkheden. We helpen je graag met een origineel en persoonlijk geschenk.