Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Zomerpakketten

Op zoek naar leuke en originele zomerpakketten om weg te geven aan je personeel, klanten of overige relaties? Dan ben je bij Geluk.com aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor een divers aanbod aan zomerpakketten voor ieder budget. Van kleine leuke vakantiepakketjes tot originele grotere zomerpakketten. Volledig in jouw huisstijl bedrukt. Bekijk het volledige assortiment aan zomerpakketten hieronder!

 • 4 producten

 • Zomerpakket

  Zomerpakket

  Vanaf € 22,75 € 27,53 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Strandpakket

  Strandpakket

  Vanaf € 29,95 € 36,24 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Koeltas Maxi

  Koeltas Maxi

  Vanaf € 37,30 € 45,13 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Zomer koelbox

  Zomer koelbox

  Vanaf € 38,55 € 46,65 incl. BTW
  Minimale afname: 24

Zomerpakketten voor personeel bestellen

De temperaturen stijgen en de korte broeken, T-shirts en rokjes kunnen weer uit de kast. Dat betekent één ding: de zomer staat voor de deur. Een ideaal moment om als werkgever je waardering uit te spreken naar jouw medewerkers en hen een goede zomer en een fijne vakantie te wensen. Zo’n zomerpresentje hoeft niet altijd groot te zijn, zolang het maar de plezierige en de ontspannen uitstraling van de zomer heeft. Het gaat tenslotte om het gebaar. Geluk.com heeft verschillende zomerpakketten voor personeel die ideaal zijn voor als de temperaturen gaan stijgen.

Zomerpakketten voor klanten en relaties

Iedereen kent het unieke zomergevoel wel. Lange dagen vol met zon, heerlijke barbecues, verfrissende drankjes en een ‘chille’ sfeer. Hoe leuk is het als je jouw bedrijf koppelt aan deze feeling? Promoot jouw merk, dienst of product bij jouw klanten of andere relaties door hen een leuk zomerpakket cadeau te doen. Zo zullen ze tot aan de Spaanse Costa’s aan jouw organisatie blijven denken. Bekijk hierboven ons assortiment zomerpakketten voor personeel, klanten en relaties: met diverse zomergeschenken, maar ook verfrissende giveaways.

Bij Geluk.com vinden wij het belangrijk dat je altijd terecht kan voor originele en passende geschenken. Om deze reden zijn wij het hele jaar door bezig zijn met selecteren, optimaliseren en uitbreiden van ons assortiment. Hierdoor zorgen wij voor de perfecte zomerpakketten voor 2022. Ook andere pakketten die deze zomer van pas komen kun je bij ons vinden. Denk hierbij aan onze populaire borrelpakketten of onze feestelijke BBQ pakketten.

Zomerpakket door de brievenbus

Een zomerpakket door de brievenbus, kan dat? Natuurlijk kan dat! Bij ons vind je verschillende brievenbus zomerpakketten die geschikt zijn om bezorgd te worden als brievenbuspakketje. Zo geef je op een speciale en een verrassende manier een zomerpakket cadeau aan je medewerkers, klanten of een andere zakenrelatie. Het bijzondere aan deze brievenbusgeschenken is dat er verrassend veel in past. Bekijk bijvoorbeeld eens het cocktail ijsjes proefpakket, het Cooling Down pakket of de Wine not? pakket.

Zomerpakketten 2022 samenstellen

Alle zomerpakketten 2022 zijn te voorzien van een persoonlijke touch. Zo kan je jouw zomerpakketten personaliseren met een mooie bedrukking, sticker of kaartje met daarop een eigen ontwerp en/of logo. Zo wordt jouw zomerpakket nog persoonlijker! Bij ieder product staan de mogelijkheden tot bedrukking aangegeven. Je kunt zelf jouw zomerpakketten samenstellen en helemaal ontwerpen zoals je zelf wilt. Download hiervoor de werktekening en zet je creatieve pet op. Toch wat hulp nodig? Ons team van grafisch designers zit klaar om van jouw ideeën een gaaf zomers ontwerp te maken voor jouw zomerpakketten, dat geheel aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf.

Advies voor zomer relatiegeschenken

Niet kunnen vinden wat je zoekt? Of heb je vragen over onze zomerpakketten of over de bedrukkingsmogelijkheden? Wij helpen je graag met het uitzoeken en samenstellen van jouw unieke zomerpakket. Neem hiervoor gerust contact met ons op via verkoop@geluk.com of bel ons op +31 (0)78 890 77 66.