• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Basisprijs per stuk € 7,25 € 8,77 incl. BTW

Dag van de Verpleging, een goed moment om personeel en collega's te verrassen met een persoonlijk blikje met chocoladereepjes.

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik schenken

Dag van de Verpleging, een goed moment om personeel en collega's te bedanken voor hun inzet! Verras hen met deze chocoladereepjes in een persoonlijk blik. Een geschenk dat bij iedereen in de smaak valt.

Het persoonlijke blikje wordt gevuld met 6 chocoladereepjes. Je hebt de keuze uit melk en pure chocolade. Elk chocolaatje wordt verpakt in een transparant folie met een persoonlijke wikkel. Hoe die wikkel eruit komt te zien bepaal jij! Om het je gemakkelijker te maken hebben wij 4 standaard ontwerpen gemaakt. Wij voegen hier jouw logo en/of boodschap aan toe. Uiteraard kun je ook zelf een wikkel ontwerpen!

Deze chocoladereepjes worden verpakt in een blikje met een directe deksel bedrukking. Kies voor het zelfde ontwerp als het wikkel van de chocoladereepjes of maak ook hiervoor je eigen ontwerp. Bruis je van ideeën, maar heb je moeite met de uitvoering? Laat het ons weten! Ons creatieve team maakt graag een ontwerp voor je.

Geef deze chocolade reepjes in blikje weg aan al jouw personeel en collega's of voorzie elke afdeling van een aantal doosjes, om samen van te snoepen.

Wij brengen éénmalig €145.00 instelkosten voor de personalisering in rekening.

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Specificaties

Afmetingen 207 x 115 x 17 mm
Gewicht 190 gram
Inhoud 6 chocoladereepjes
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van het blikje en de wikkels wordt eenmalig instelkosten van €145,00 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas geproduceerd, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladereepjes in een persoonlijk blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
500 € 6,99 (€ 8,46 incl. BTW)
1000 € 6,75 (€ 8,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!