Chocoladereep in eigen doosje

Basisprijs per stuk € 2,40

Een chocoladereep bedrukken met een eigen logo op het doosje. Een heerlijke chocoladereep weggeven als geschenk door zelf de wikkel en doosje te ontwerpen! Dit wordt altijd goed ontvangen!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Chocoladereep in eigen doosje

Chocoladereep bedrukken met logo? Chocoladereep in eigen doosje

Een chocoladereep met een eigen logo op het doosje. Zelf de bedrukking van de verpakking vormgeven. Stiekem worden we allemaal toch vrolijk van chocolade? Schenk daarom jouw relaties een geluksmomentje met deze heerlijke chocoladereep in eigen doosje.

Wat is de chocoladereep met bedrukt doosje precies?

Wanneer je deze chocoladereep in eigen doosje bestelt kun je kiezen uit twee varianten: pure en melkchocolade. De reep zelf weegt ca. 75 gram en wordt verpakt in een wikkel en vervolgens in een doosje. Doordat je zelf kunt bepalen hoe het wikkel én het doosje eruit komt te zien, kun jij een zeer persoonlijk tintje geven aan deze chocoladereep. Perfect voor branding of actiemarktingcampagnes

Welke boodschap wil jij aan jouw relaties meegeven? Zet het op de verpakking! Je kunt bijvoorbeeld een tekst, logo, slogan of afbeelding op de verpakking bedrukken. Bekijk het stramien hiernaast, en laat je creativiteit de vrije loop gaan. Kun je hulp gebruiken bij het maken van een ontwerp voor de chocoladereep in eigen doosje? Laat het ons weten! Onze creatieve collega's maken graag een mooi ontwerp voor je.

Laat je relaties genieten van deze heerlijke chocoladereep in eigen doosje! Gun jij je relaties nog meer geluksmomentjes? Klik hier voor de grotere variant van deze chocoladereep, zo kunnen jouw relaties nog langer genieten van deze lekkernij! 

Chocoladereep in eigen doosje

Specificaties

Afmetingen 150 x 45 x 11 mm
Gewicht 75 gram
Inhoud ca. 75 gram chocolade
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Chocoladereep in eigen doosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de all-over full colour bedrukking van het doosje en wikkel wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Chocoladereep in eigen doosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
500 € 2,40
1000 € 2,10
2500 € 1,90
5000 € 1,70
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!