Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Geschenken per post

Verras relaties, personeel en klanten met een geschenk die tot de deurmat bezorgd zal worden. Deze geschenken hebben allemaal het juiste formaat om door de brievenbus te gaan. Voor diverse feest- en themadagen hebben we brievenbusgeschenken. Dit maakt het geven van een geschenk een stuk gemakkelijker!

Toppers door de brievenbus

 • 7 producten

 • Gezonde snacks in verzenddoosje

  Gezonde snacks in verzenddoosje

  Vanaf € 9,35 € 11,31 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Postgeschikte geschenkverpakking met celebrations

  Postgeschikte geschenkverpakking met celebrations

  Vanaf € 9,95 € 12,04 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Hollands snoep pakket

  Hollands snoep pakket

  Vanaf € 9,05 € 10,95 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Chocolade kaart voor de zorg

  Chocolade kaart voor de zorg

  Vanaf € 9,95 € 12,04 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Chocolade door de bus

  Chocolade door de bus

  Vanaf € 9,80 € 11,86 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Favoriet van Sint

  Favoriet van Sint

  Vanaf € 9,15 € 11,07 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

  Johnny Doodle Kerstreep in geschenkblik

  Vanaf € 9,25 € 11,19 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Geschenk door de brievenbus

Op een leuke manier je collega's, klanten of andere relaties verrassen? Dat gaat zeker lukken met onze diverse geschenken die geschikt zijn om per post te verzenden. Voor verschillende feest en themadagen hebben we een specifiek geschenk gemaakt. Zo hebben we onder andere leuke verzend- en brievenbusdoosjes voor Pasen, Kerstmis en Sinterklaas. Waar het bij het ene geschenk gaat om de boodschap, zit er in de andere geschenken als voorbeeld een lekkernij. Daarnaast zijn deze geschenken bijna allemaal naar wens te ontwerpen.

Personaliseren van brievenbusgeschenken

Onze geschenken staan bekend om de mogelijkheden van personalisatie die zij met zich meebrengen. Zo hebben ook onze brievenbusgeschenken de mogelijkheid tot personalisatie. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over personalisaties als het ontwerpen van je eigen verzend- en brievenbusdoosje, maar ook het maken van een eigen persoonlijke kaart als toevoeging bij het geschenk hoort bij de opties. Aangezien wij in ons assortiment verschillende brievenbusgeschenken hebben die seizoensgebonden zijn, hebben wij hiervoor ook standaard ontwerpen gemaakt. Zo hebben we onder andere leuke paasontwerpen, sintontwerpen en kerstontwerpen voor je ontworpen. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren, dit zal het geschenk mogelijk nog meer speciaal maken.

Verzenden van geschenken per post

Geschenken per post versturen? Dat kan gemakkelijk met onze brievenbusgeschenken. Deze kunnen zo op de deurmat vallen, wat het een stuk makkelijker maakt om een geschenk te versturen. Lever voor onze geschenken die per post verzonden kunnen worden een adressenbestand aan. Wij zullen ervoor zorgen dat deze geschenken veilig bij de klant zullen komen.