Filter

Laatste voorraden! Bekijk onze last-minute sinterklaasgeschenken.
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Do It Yourself pakketten

Bestel leuke Do It Yourself pakketten met bedrukking en logo naar wens. Do It Yourself pakketten zijn leuke geschenken waarbij de ontvanger zelf iets leuks, moois en/of heel lekkers kan maken zonder al te veel moeite. DIY-pakketten zijn een origineel en verrassend relatiegeschenk voor klanten, (zakelijke) relaties en personeel.

 • 5 producten

 • Bak-Zak Focaccia

  Bak-Zak Focaccia

  Vanaf € 9,15 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

  Ollekebolleke oliebollen pakket in blik

  Vanaf € 9,95 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Bakblik Tompoucen

  Bakblik Tompoucen

  Vanaf € 9,50 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Bakblik Chocolate chip Cookies

  Bakblik Chocolate chip Cookies

  Vanaf € 9,75 Excl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Maak je eigen winterwijn

  Maak je eigen winterwijn

  Vanaf € 9,95 Excl. BTW
  Minimale afname: 25

Do It Yourself geschenkpakketten

Was je op zoek naar een leuk, gepersonaliseerd en bovenal origineel relatiegeschenk/pakket? In dat geval zijn de Do It Yourself pakketten het geschenk voor jouw bedrijf om weg te geven! Deze leuke DIY-geschenken spreken waardering uit en worden altijd gewaardeerd. Daarnaast kan je elk pakket afmaken met een unieke bedrukking en eigen logo.

Onze leuke Do It Yourself pakketten geven de ontvanger de kans om zelf, zonder al te veel moeite, iets leuks of lekkers te maken. Bovendien kom je met ons brede assortiment en unieke personalisatieopties altijd origineel uit de hoek. En doordat de verpakking of het product zelf bedrukt is én omdat het geschenk echt origineel is zal dit geschenk en dus jouw bedrijfsnaam blijven hangen!

Pakketten met eigen bedrukking

Al onze DIY-pakketten hebben elk zijn eigen unieke bedrukkingsmogelijkheden. Deze bedrukkings- en personalisatiemogelijkheden verschillen dus per product; van bedrukte verpakkingen en blikken tot haarscherp bedrukte stickers en kaarten naar eigen ontwerp. Geef je wensen aan ons door en wij maken er graag werk van!

Het ontwerp voor de bedrukking en personalisatie kan je bovendien altijd gemakkelijk zelf maken, download de werktekening en ga aan de slag! Daarnaast staat onze grafische afdeling ook elke dag voor je klaar. Ze maken een aantrekkelijk design voor je geheel naar jouw wensen!

DIY-pakketten op maat!

Heb je een leuke idee voor een Do It Yourself pakket dat jij weg wilt geven of staat jouw wens niet tussen onze producten of opties? Vraag dan een advies aan onze geluksadviseurs! Neem contact op en samen gaan we op zoek naar het ideale Do It Yourself pakket voor jou!

We kunnen bijvoorbeeld een andere verpakking aanbieden met personalisatie of een vulling naar wens aan het product toevoegen. Niks is te gek en we helpen je graag!