Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Holland gifts

Holland gifts

Holland gifts, originele Nederlandse geschenken met een eigen tekst, logo of bedrukking. Geschikt om weg te geven aan bijvoorbeeld internationale klanten, toeristen die Nederland bezoeken of evenementen met Holland als thema.

 • 1 product

 • Hollands snoep pakket

  Hollands snoep pakket

  Vanaf € 9,05 € 10,95 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Holland gifts met eigen bedrukking

Holland gifts, de typisch Nederlandse weggevertjes zijn erg in trek. Vooral klanten van internationale bedrijven vinden het enorm leuk om een typisch Hollands product te krijgen wanneer zij zaken doen met een Nederlands bedrijf. Maar ook toeristen die naar Nederland komen vinden Hollandse geschenkjes erg leuk. Een Hollands stroopwafeltje bij de koffie op het terras of een zakje Hollandse drop bij aankomst in het hotel. Er zijn genoeg mogelijkheden. Natuurlijk kunnen alle producten voorzien worden van het logo van jouw bedrijf.


Hieronder vind je gepersonaliseerde relatiegeschenken in het thema Holland. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een speciale categorie Holland. Blikjes drop, stroopwafels, bloembollen, speciale zakjes snoep, etc. Ook voor deze categorie werken wij uw wens uit in een passend geschenkje, passend bij uw budget.

Bel voor een advies, idee of product op maat: 078 890 77 66.