• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Tony's verzendbox

Basisprijs per stuk € 9,45 € 11,43 incl. BTW

Een heerlijke paasreep van Tony's Chocolonely en een mix van chocolade eitjes. En dit allemaal past perfect door de brievenbus. Een klein paasgeschenk wat een grote indruk achter laat, dat doe je nou eenmaal met de Tony's verzendbox. 

Tony's verzendbox

Tony's brievenbuspakket

Een doosje vol met chocolade dat zo door de brievenbus past. Het doosje is gevuld met een Tony's Chocolonely reep en chocolade paaseitjes. Je stuurt dit paasgeschenk makkelijk op naar jouw ontvangers per post, op deze manier heb je het perfecte paascadeau op tijd binnen voor Pasen. Uiteraard is dit doosje ook perfect om het fysiek uit te delen of te geven aan jouw ontvangers, het kan allemaal!

Tony's Chocolonley paasreep

Er wordt een Tony's reep toegevoegd bij dit geschenk, je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • Spijs Amandel

En uiteraard hoort er bij de Tony's reep ook een aantal chocolade eitjes bij. Je kunt kiezen uit massieve eitjes of tegen een meerprijs van €0,35 praliné eitjes (praliné is helaas uitverkocht!). 

Kaartje toevoegen

Maak dit paasgeschenk helemaal perfect door een persoonlijke kaart toe te voegen. Op het kaartje kun je de ontvangers een fijn Pasen wensen. Maak het kaartje in jouw huisstijl en voeg jouw logo toe. Je kunt de werktekening van 210 x 75 mm downloaden onder het kopje 'specificaties' Wil je het ontwerpen liever overlaten aan het grafische team? Geef dan jouw wensen en logo door en wij helpen jou met het ontwerpen van een vrolijk kaartje. 

Tony's verzendbox

Specificaties

Afmetingen 140 x 90 x 30 mm
Gewicht 300 gram
Inhoud Tony's paasreep en ongeveer 80 gram eitjes

Downloads

Tony's verzendbox

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: 

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37.50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaart wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

Downloads

Tony's verzendbox

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Tony's verzendbox

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,45 (€ 11,43 incl. BTW)
100 € 8,90 (€ 10,77 incl. BTW)
250 € 8,40 (€ 10,16 incl. BTW)
500 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!