• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bottega tasje

Basisprijs per stuk € 13,50 € 16,34 incl. BTW

Een knoop doorhakken was nog nooit zo makkelijk, want wie vindt het nou niet fantastisch om goud in handen te hebben? Een geschikt geschenk voor ieder moment van het jaar. Zowel op feestdagen als op een normale doordeweekse dag, dus waarom geef je het niet vandaag? 

Bottega tasje

Bubbels

Vergeet dit tasje niet! In dit tasje zitten namelijk twee Bottega flesjes verpakt in een handig formaat. Je kunt van twee soorten wijnen proeven. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon bij het diner. De rosé is geschikt voor een heerlijke zomerse namiddag en de prosecco past perfect bij de avond. Of drink het samen en geniet beide van een eigen wijn.

Maak jouw collega’s of klanten blij met dit tasje met een mini Bottega proeverij. Laat hen genieten van de bijzondere aroma’s die deze wijnen vrijgeven. Je scoort zeker punten bij de ontvangers met dit geschenk.

Persoonlijk maken

Hoe zorg je dat de ontvangers weten van wie dit leuke cadeau afkomstig is? Door er een leuke sticker aan toe te voegen! Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening van de sticker. Maak zelf een mooi ontwerp en upload hem, zodat wij hem op het tasje kunnen plakken! Heb je liever wat hulp nodig bij het ontwerpen? Geen probleem. Wij hebben een heel team voor je klaar zitten die hun design skills speciaal voor jou willen inzetten. Geef alleen je wensen door en upload je logo. Zo kunnen zij meteen voor jou aan de slag gaan.

Bottega tasje

Specificaties

Inhoud Prosecco Bottega Gold en Rosé Bottega

Downloads

Bottega tasje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bottega tasje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bottega tasje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 13,50 (€ 16,34 incl. BTW)
100 € 13,40 (€ 16,21 incl. BTW)
250 € 13,25 (€ 16,03 incl. BTW)
500 € 13,15 (€ 15,91 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!