• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bottega bubbels

Basisprijs per stuk € 24,35

Je hebt pas echt goud in handen met dit geschenk. Deze gouden fles Bottega brengt je even in een andere wereld. De wijn is namelijk gemaakt van 100% Glera druiven en dat smaakt natuurlijk fantastisch.

Bottega bubbels

Proost

Geniet van een glaasje prosecco dat uit een chique Bottega fles geschonken wordt. Met deze goudkleurige fles val je zeker op tijdens een etentje met vrienden of collega’s. Ook zit de fles nog in een gouden doos verpakt, waardoor je geschenk helemaal af is.

Bottega

Bottega is een familie bedrijf onder de leiding van Sandro Bottega. De productie van de wijn is in Treviso, 40 km ten noorden van Venetië. De wijn heeft de tonen van rijpe peer, appel en ander exotische fruit. Door deze aroma’s is deze wijn zeer gangbaar voor iedereen die van wijn houdt.

Personalisatie van de doos

Op de doos kunnen wij een sticker plakken, die helemaal door jou is ontworpen. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening van de sticker. Download deze en maak een passend ontwerp voor de ontvangers. Gebruik je de huisstijlkleuren of laat je alleen je logo shinen op de sticker? Het is helemaal aan jou! Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken. Laat dan je ideeën aan ons weten en upload je logo en wij zorgen dat er een mooi ontwerp voor je gemaakt wordt. De sticker zal boven op de doos geplakt worden.

Bottega bubbels

Specificaties

Inhoud Prosecco Bottega Gold 75 cl

Downloads

Bottega bubbels

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bottega bubbels

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bottega bubbels

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 24,35
100 € 24,15
250 € 24,00
500 € 24,90
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!