• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

VrijMiBo pakket

Basisprijs per stuk € 8,75 € 10,59 incl. BTW

It’s party time! Met dit VrijMiBo pakket breng je de borrel in huis. Open dit verzenddoosje en je ziet de lekkerste snacks en drankjes voor bij de borrel. Thuisbezorgd op losse adressen.

VrijMiBo pakket

Booooorrreeeeell!!

Organiseer je een online pubquiz voor klanten? Of wil je al je thuiswerkende medewerkers een fijn weekend wensen? Dan zit je nu bij het perfecte product. Dit verzenddoosje heeft alles wat je nodig hebt voor een leuke borrel. De oranje shotjes doen je denken aan Oranje Bitter, maar niets is minder waar. Deze zoete alcoholische versnaperingen (14,9%) vallen bij iedereen in de smaak. Verder vind je heerlijke snacks als je het doosje opent. 

Inhoud:

  • 2 Leeuwtje Shotjes
  • M&M’s Crispy blauw – 35 gram
  • BIFI worst 22,5 gram
  • Doritos Bits Honey BBQ rood – 30 gram

Personaliseer dit product

Leuk zo’n borrelbox, maar het is natuurlijk nog leuker als je het persoonlijk kan maken. Daarom heb je de optie om een kaart toe te voegen aan het VrijMiBo pakket. Hoe leuk is het als je op deze kaart een persoonlijke boodschap meegeeft aan de ontvanger. Je kan het ontwerp helemaal zelf opmaken, bijvoorbeeld in de kleuren van je huisstijl en met je logo. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ga aan de slag. Zie je in alle Adobe programma’s door de bomen het bos niet meer? Ook dat is geen probleem. Ons team van grafische vormgevers houdt ook van een goede vrijdagmiddagborrel en kan dus een passend ontwerp maken naar aanleiding van jouw wensen! 

Verstuur naar losse adressen

Natuurlijk kunnen we de doosjes naar één adres versturen, maar het is mogelijk om de doosjes naar losse adressen in heel het land te sturen. Wij zorgen voor het inpakken en de verzending, het enige wat jij hoeft te doen is een adressenbestand aan te leveren. Zo hoef jij niet langs alle ontvangers te rijden of zelf de pakketjes nog is per stuk te versturen. Kan jij je lekker zorgeloos voorbereiden op de borrel!

VrijMiBo pakket

Specificaties

Afmetingen L 180 x B 115 x H 28 mm
Inhoud 2 Leeuwtje Shotjes, M&M's Crispy Blauw 35 gr, BiFi worst 22,5 gr, Doritos Bits Honey BBQ rood 30 gr.

Downloads

VrijMiBo pakket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaart wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

VrijMiBo pakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
VrijMiBo pakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,75 (€ 10,59 incl. BTW)
96 € 8,60 (€ 10,41 incl. BTW)
228 € 8,49 (€ 10,27 incl. BTW)
480 € 8,25 (€ 9,98 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!