• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bakken met geld

Basisprijs per stuk € 7,30

De Sint is dit jaar wel heel gul. Hij strooit niet met kruidnoten. Nee, hij strooit met een extra chocolade zakcentje! Dat maakt het sint feest nog leuker.

Bakken met geld

Chocolade zakcentje

Met dit verzenddoosje kan de Sint zelf op het paard springen en het geschenk afleveren bij jouw personeel of klanten. Het past precies door de brievenbus dus hij hoeft het dak niet meer op en er hoeft ook niemand voor thuis te zijn.. Dit geschenk komt dus zeker goed terecht.

Je hebt de keuze uit drie soorten verzenddoosjes: 

  • Donkerblauw doosje Geluk van de Sint
  • Rood doosje met stafjes
  • Bruin met zwart doosje met Wie zoet is krijgt lekkers

Ka-ching 

Dit sinterklaasdoosje heeft een waardevolle inhoud. Het zit vol met (chocolade) geld en toont ook jouw waardering voor de ontvangers. Het is een geschenk waarmee je absoluut opvalt. Laat het geld maar rollen, rollen op de deurmat van jouw collega’s of klanten!

Personalisatie

Laat de ontvangers weten van wie deze bonus afkomstig is. Wij stoppen een kaart in het doosje die jij helemaal zelf kunt ontwerpen. Download onder het kopje ‘specificaties’ de werktekening en laat je ontwerp skills de vrije loop. Gebruik bijvoorbeeld de huisstijl van jouw bedrijf of schrijf een passend sinterklaas gedicht. Je kunt uiteraard ook voor het standaard ontwerp kiezen of onze pieten inschakelen voor een origineel ontwerp. Geef hiervoor je wensen door en upload je logo, dan gaan onze pieten voor jou aan de slag met het ontwerp!

Bakken met geld

Specificaties

Inhoud Chocolade munten 300 gram

Downloads

Bakken met geld

Info bedrukking

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Bakken met geld

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bakken met geld

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,30
100 € 7,15
250 € 7,05
500 € 6,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!