• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

WK-shopper

Basisprijs per stuk € 16,95

Juich mee met het WK met dit oranje pakket. Met deze heerlijke WK-shopper wordt dit WK zeker een goede wedstrijd. De echte bierliefhebber zal blij zijn met dit biertasje met vier oranje biertjes.

WK-shopper

Voor de bierliefhebber

Deze WK-shopper bevat vier heerlijke oranje biertjes, namelijk brand IPA. Fruitig en citrus fris van karakter, met een zacht bittersmaakje. Met dit viertal biertjes ben je meteen klaar voor een spannende wedstrijd. Het biertasje waar de inhoud in te vinden is maakt dit pakket helemaal af.

WK relatiegeschenken

Samen met je collega’s het WK kijken? Hoe leuk is het dan om al je personeel te verrassen met een WK relatiegeschenk. Deze WK-shopper zou perfect passen bij zo’n gelegenheid. Het zorgt namelijk voor een echt oranje feestje. Dit product is ook ideaal om je klanten of andere relaties mee te verrassen. Ideaal om mee naar huis te nemen of naar de plek waar je het WK gaat kijken. Het leuke aan dit tasje is dat het ook herbruikbaar is voor andere doeleinden.

Inhoud

  • 4 Brand IPA biertjes 33 cl
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Japans mix nootjes 250 gram

Personaliseren

Dit geschenk maak je helemaal af door het persoonlijk te maken. Het is mogelijk om een persoonlijke zaktag toe te voegen aan het tasje. Laat dus je creatieve brein zijn werk doen en maak een tof ontwerp. Ga je voor een oranje ontwerp? Of kies je toch voor de kleuren van je huisstijl. Je mag het helemaal zelf bedenken. Met dit kaartje kan je ook een boodschap meegeven voor de ontvanger.

Hulp nodig bij het maken van het ontwerp? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze creatieve afdeling staat opgesteld voor jou om een top ontwerp te maken. Geef wel even je wensen door via de opties hierboven, dan koppen zij hem binnen.

WK-shopper

Specificaties

Afmetingen 200 x 150 x 180 mm
Inhoud 4 Brand IPA biertjes 33 cl, Rood-wit-blauwe Hawaii krans, Borrelnootjes 250 gram

Downloads

WK-shopper

Info bedrukking

Aan het tasje kun je een zaktag toevoegen.

Deze kaart kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze zijn €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

WK-shopper

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
WK-shopper

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 16,95
25 € 16,50
100 € 16,25
250 € 16,05
500 € 15,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!