• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

WK-shopper

Basisprijs per stuk € 16,95

Schreeuw onze Oranje helden naar de eindzege op het WK 2022. Met deze heerlijke WK-shopper wordt dit Wereldkampioenschap zeker een smakelijk feestje. De echte bierliefhebber zal blij zijn met dit biertasje met vier oranje biertjes.

WK-shopper

Voor de bierliefhebber

De WK-shopper bevat vier heerlijke oranje biertjes, namelijk brand IPA. Fruitig en citrus fris van karakter, met een zacht bittersmaakje. Met dit viertal biertjes ben je meteen klaar voor de warming-up, eerste helft, tweede helft en zéker de derde helft. De heerlijke Japanse mix oranje nootjes maken jouw oranje feestje compleet. Het biertasje waar de inhoud in te vinden is maakt dit pakket helemaal af. Nu maar hopen dat er ook op het veld wat te juichen valt!

WK relatiegeschenken

Ga jij samen met je collega’s kijken naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal? Hoe leuk is het dan om al je personeel te verrassen met een WK relatiegeschenk. Deze WK-shopper zou perfect passen bij zo’n gelegenheid. Het zorgt namelijk voor een echt oranje feestje. Dit product is ook ideaal om je klanten of andere relaties mee te verrassen. Zeker als zij echte voetbalfans zijn zullen ze blij zijn met dit kraft biertasje. Ideaal om mee naar huis te nemen of naar de plek waar je voetbal gaat kijken. Het leuke aan dit tasje is dat het ook herbruikbaar is voor andere doeleinden.

Inhoud

  • 4 Brand IPA biertjes 33 cl
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Japans mix nootjes 250 gram

Maak het persoonlijk

Dit geschenk maak je helemaal af door het persoonlijk te maken. Het is mogelijk om een persoonlijke zaktag toe te voegen aan het tasje. Laat dus je creatieve brein zijn werk doen en maak een tof ontwerp. Ga je voor een oranje ontwerp? Of kies je toch voor de kleuren van je huisstijl. Je mag het helemaal zelf bedenken. Met dit kaartje kan je ook een boodschap meegeven voor de ontvanger.

Hulp nodig bij het maken van het ontwerp? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze creatieve afdeling staat opgesteld voor jou om een top ontwerp te maken. Geef wel even de assist door je wensen door te geven via de opties hierboven, dan koppen zij hem binnen.

WK-shopper

Specificaties

Afmetingen 200 x 150 x 180 mm
Inhoud 4 Brand IPA biertjes 33 cl, Rood-wit-blauwe Hawaii krans, Borrelnootjes 250 gram

Downloads

WK-shopper

Info bedrukking

Aan het tasje kun je een zaktag toevoegen. Deze kaart kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze zijn €37,50.

WK-shopper

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
WK-shopper

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 16,95
25 € 16,50
100 € 16,25
250 € 16,05
500 € 15,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!