• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

WK verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 6,35

Laat jij deze zomer de leeuw niet in zijn hemdje staan? Het Nederlands Elftal doet eindelijk weer mee met een eindtoernooi en dat mag gevierd worden! Met dit WK verzenddoosje ben jij helemaal klaar voor het WK 2022.

WK verzenddoosje

Hup Holland Hup

Perfecte aanvulling op het WK 2022

Zijn jouw collega’s echte Nederlands elftal fans? Of wil je je klanten verrassen met een WK geschenk omdat de oranje koorts in heel Nederland stijgt? Dan is dit WK verzenddoosje voor jou gemaakt. Het pakket bevat heerlijke versnaperingen voor tijdens de wedstijd. Serveer de borrelnootjes en chocolade in een schaaltje en dan wordt het sowieso genieten, ook als Nederland wat minder goed speelt.

In het doosje vind je daarnaast een oranje strandbal terug. Zo kan jij doelpunten scoren net als Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. Het leuke aan de strandbal is dat je hem van de zomer altijd kunt gebruiken op het strand of de camping.  

Inhoud

  • Tony’s Chocolonely mini Melk Karamel Zeezout
  • Duyvis Borrelnootjes Provençale 45 gram
  • 4 chocolade voetballetjes
  • Opblaasbare oranje strandbal
  • Persoonlijke kaart

Persoonlijke kaart

In dit verzenddoosje vind je geen gele of rode kaarten, maar wel een heuse persoonlijke kaart die helemaal zelf te ontwerpen is. Met de kaart kan je de ontvanger van het doosje een fijn toernooi wensen of juist bedanken voor hun harde inzet en/of samenwerking. Een tip van ons: speel met de tekst op de kaart met een leuke inhaker in op het komende WK. Dat zullen de ontvangers extra leuk vinden!

Je kunt de kaart helemaal vormgeven zoals je zelf wilt. Heb je daar wat hulp bij nodig? Geen probleem! Onze grafische vormgevers staan opgesteld voor een één-tweetje.

WK verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 195 x 119 x 31 mm
Inhoud Tony’s Chocolonely mini Melk Karamel Zeezout - Duyvis Borrelnootjes Provençale 45 gram - 4 chocolade voetballetjes - Opblaasbare oranje strandbal - Persoonlijke kaart

Downloads

WK verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

WK verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
WK verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 6,35
25 € 6,25
100 € 6,05
250 € 5,85
500 € 5,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!