• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Voetballetjes in kraft zakje

Basisprijs per stuk € 3,99

Scoor net als de spitsen van het Nederlands elftal met dit kraft zakje gevuld met chocolade voetballetjes. Een perfect relatiegeschenk voor tijdens het WK. Hier maak je iedere voetbalsupporter blij mee.

Voetballetjes in kraft zakje

De bal is rond

Dit geschenk brengt de bal echt aan het rollen. Een zakje vol met chocolade voetballetjes, wie wordt daar nou niet blij van. Geschenken hoeven niet altijd groot te zijn om impact te maken, het gaat ten slotte om het gebaar. Met dit elftal vol chocoladevoetballetjes breng je je relaties helemaal in de WK-sferen.

Voeg je logo toe

Houd de bal in de ploeg en geef dit geschenk aan je collega’s, als bedankje voor hun harde werken in het eerste deel van het jaar. Ook als je een WK feestje geeft, is een bijpassend geschenk een leuk idee. Niet alleen voor je collega’s, maar ook voor jouw klanten kan een relatiegeschenk tijdens dit voetbaltoernooi een goed idee zijn. Door het toevoegen van een topkaartje, waarbij je je logo kan plaatsen, kun je dit presentje ideaal inzetten als marketingtool. Maak het topkaartje op in jouw huisstijl of voeg een WK-ontwerp toe. Onze grafisch vormgevers kunnen je ook helpen bij het ontwikkelen van het ontwerp. Zij zetten graag hun beste beentje voor om van jouw wensen een mooi ontwerp te maken.

Voetballetjes in kraft zakje

Specificaties

Afmetingen 80 x 50 x 200 mm

Downloads

Voetballetjes in kraft zakje

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het zakje van een topkaartje voorzien.

Downloads

Voetballetjes in kraft zakje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Voetballetjes in kraft zakje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 3,99
25 € 3,89
100 € 3,73
250 € 3,56
500 € 3,39
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!