Persoonlijk advies

Sinterklaasboek met lekkernijen

Sinterklaasboek met lekkernijen

Dit bijzondere doosje is vormgegeven als sinterklaasboek en wordt gevuld met een mix van lekkernijen! Voeg een kaartje toe met uniek gedicht of persoonlijke boodschap. In volledig eigen opmaak.


= Het Sinterklaasboek met lekkernijen is helaas tijdelijk niet meer leverbaar =

* Verplichte velden

€ 5,10

5.1

0.0000

25

504.8500

1004.6000

2504.3500

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
5.1
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 5-10 werkdagen

Beschrijving

Details

Wie wil nou niet weten wat er in het grote boek van Sinterklaas te vinden is? Open dit Sinterklaasboek met lekkernijen en je vindt niet alleen 50 gram Bolletje kruidnoten, maar ook 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en een heerlijke schoenletter! Liever alleen kruidnoten? Kies dan voor 200 gram Bolletje kruidnoten in plaats van de mix van lekkernijen.

Personaliseer jouw sinterklaasboek met een persoonlijke inlay kaart, die wij toevoegen in het boek. De inlay kaart (A5 formaat) wordt standaard enkelzijdig bedrukt met een ontwerp naar keuze. Gebruik de kaart voor een sinterklaasgedicht en/of persoonlijke boodschap voor jouw collega's en klanten. Maak de kaart op in de bedrijfseigen huisstijl. Download de werktekening en ga aan de slag.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Op aanvraag kunnen wij tevens een logo op het deksel van het boek drukken. Het logo wordt bedrukt met een tampondruk. Vraag voor deze extra optie een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je het sinterklaasboek met lekkernijen laten verzenden naar een adresbestand? Dat kan! Vraag voor deze optie wel even een offerte aan.

Extra informatie

200.0000

Afmetingen: 16 x 23 x 4 cm
Gewicht:
Inhoud: 200 gram Bolletje kruidnoten of een mix van lekkernijen (50 gram Bolletje kruidnoten, 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en 1 schoenletter)
Houdbaarheid: 6 maanden
Downloads
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het  het Sinterklaasboek wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Indien je zowel het logo als een inlay kaartje wilt drukken, wordt eenmalig €45,- aan instelkosten in rekening gebracht. 

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
25 € 5,10
50 € 4,85
100 € 4,60
250 € 4,35
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes