• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sinterklaasboek met lekkernijen

Basisprijs per stuk € 6,45 € 7,80 incl. BTW

Iemand verrassen met een écht Sinterklaasboek als geschenk? Het Sinterklaasboek wordt gevuld met een heerlijke mix van lekkernijen! Voeg een kaartje toe met uniek gedicht of persoonlijke boodschap. Natuurlijk kun je de kaart helemaal zelf ontwerpen.

Sinterklaasboek met lekkernijen

Het grote boek van sinterklaas gevuld met lekkernijen

Wie wil nou niet weten wat er in het grote boek van Sinterklaas te vinden is? Open dit Sinterklaasboek met lekkernijen en je vindt niet alleen een flowpack strooigoed van 50 gram, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) maar ook 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en een heerlijke schoenletter S/P! Liever alleen kruidnoten? Kies dan voor 200 gram Bolletje kruidnoten in plaats van de mix van lekkernijen.

Vulling

Voor de vulling kun je kiezen uit een zak van 200 gram kruidnoten van Bolletje of voor een mix van sintlekkernijen:

De mix van lekkernijen bestaat uit:

  • Chocolademunten in netje (50 gram)
  • Bolletje kruidnoten uitdeelzakje (50 gram)
  • Schoenletter (40 gram)
  • Zakje Sintschuimpjes (50 gram)

Personaliseren

Maak jouw sinterklaasboek persoonlijk met een speciale inlay kaart die wij toevoegen. De inlay kaart (A5 formaat) wordt standaard enkelzijdig bedrukt met een ontwerp naar keuze. Gebruik de kaart voor een sinterklaasgedicht en/of persoonlijke boodschap voor jouw collega's en klanten. Maak de kaart op in de bedrijfseigen huisstijl. Download de werktekening en ga aan de slag.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Wil je het deksel van het boek laten bedrukken met jouw logo? Dat kan! Het logo wordt bedrukt met een tampondruk in maximaal 1 kleur. Voor het bedrukken met logo van meer dan 500 stuks, vraag je eenvoudig een offerte aan.

Wil je het sinterklaasboek met lekkernijen naar een adressenbestand laten verzenden? Geen zorgen, dat regelen we voor je! Vraag simpelweg een offerte aan voor deze optie.

Sinterklaasboek met lekkernijen

Specificaties

Afmetingen 16 x 23 x 4 cm
Gewicht 200 gram
Inhoud 200 gram Bolletje kruidnoten of een mix van lekkernijen 50 gram Flowpack strooigoed, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel), 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en 1 schoenletter
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Sinterklaasboek met lekkernijen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het  het Sinterklaasboek wordt eenmalig instelkosten van €65,- in rekening gebracht. Indien je zowel het logo als een inlay kaartje wilt drukken, wordt eenmalig €75,- aan instelkosten in rekening gebracht. 

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Sinterklaasboek met lekkernijen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinterklaasboek met lekkernijen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
100 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
250 € 5,45 (€ 6,59 incl. BTW)
500 € 5,15 (€ 6,23 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!