• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sinterklaasboek met lekkernijen

Basisprijs per stuk € 10,55

Een echt Sinterklaasboek weggeven als geschenk? Het Sinterklaasboek wordt gevuld met een mix van lekkernijen! Voeg een kaartje toe met uniek gedicht of persoonlijke boodschap. Natuurlijk kun je de kaart helemaal zelf ontwerpen.

 

 

Sinterklaasboek met lekkernijen

Het grote boek van sinterklaas gevuld met lekkernijen

Wie wil nou niet weten wat er in het grote boek van Sinterklaas te vinden is? Open dit Sinterklaasboek met lekkernijen en je vindt niet alleen een flowpack kruidnoten van 50 gram, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel) maar ook 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en een heerlijke schoenletter S/P! Liever alleen kruidnoten? Kies dan voor 200 gram Bolletje kruidnoten in plaats van de mix van lekkernijen.

Personaliseer jouw sinterklaasboek met een persoonlijke inlay kaart, die wij toevoegen in het boek. De inlay kaart (A5 formaat) wordt standaard enkelzijdig bedrukt met een ontwerp naar keuze. Gebruik de kaart voor een sinterklaasgedicht en/of persoonlijke boodschap voor jouw collega's en klanten. Maak de kaart op in de bedrijfseigen huisstijl. Download de werktekening en ga aan de slag.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Het is mogelijk om een logo op het deksel van het boek drukken. Het logo wordt bedrukt met een tampondruk in maximaal 1 kleur. Vraag voor het bedrukken met logo voor meer dan 500 stuks een offerte aan. 

Wil je het sinterklaasboek met lekkernijen laten verzenden naar een adresbestand? Dat kan! Vraag voor deze optie wel even een offerte aan.

Sinterklaasboek met lekkernijen

Specificaties

Afmetingen 16 x 23 x 4 cm
Gewicht 200 gram
Inhoud 200 gram Bolletje kruidnoten of een mix van lekkernijen 50 gram Flowpack kruidnoten, 50 gram Bolletje kruidnoten (optioneel), 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en 1 schoenletter)
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Sinterklaasboek met lekkernijen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het  het Sinterklaasboek wordt eenmalig instelkosten van €65,- in rekening gebracht. Indien je zowel het logo als een inlay kaartje wilt drukken, wordt eenmalig €75,- aan instelkosten in rekening gebracht. 

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Sinterklaasboek met lekkernijen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinterklaasboek met lekkernijen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,95
100 € 11,45
250 € 11,00
500 € 10,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!