• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Papieren zakje met snoep - groot

Basisprijs per stuk € 5,30 € 6,41 incl. BTW

Laat je waardering blijken en deel op de Dag van de Verpleging dit papieren zakje met snoep uit! Met diverse vullingen en een persoonlijke sticker.

Papieren zakje met snoep - groot

Snoep in papieren geschenkverpakking - Eigen naam & logo

Laat je waardering blijken aan je personeel en collega's: Je bent Toffee! Deel dit papieren zakje met snoep uit tijdens de Dag van de Verpleging. Een weggevertje dat je volledig zelf kunt samenstellen. Kies je eigen vulling en sluit het zakje met een persoonlijke sticker. Zo geef je een enorm leuk snoepgeschenk!

Voor het papieren zakje met snoep kun je kiezen uit diverse vullingen: Chokotoff, Werther's Original, chocolade duimpjes of chocolade hartjes. Kies met onderstaande opties de gewenste vulling.

Wij sluiten het papieren zakje met een persoonlijke sticker. Wij hebben alvast 4 standaard ontwerpen gemaakt, waar wij gemakkelijk een logo en korte boodschap aan toe kunnen voegen. Kies een van deze ontwerpen of ga zelf aan de slag met een volledig eigen ontwerp. Download hiervoor wel even de werktekening.

Heb je een leuk idee voor het papieren zakje met snoep, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Ons creatieve team helpt je graag met een op maat gemaakt ontwerp. Geef hiervoor wel even een je wensen aan ons door.

 

Papieren zakje met snoep - groot

Specificaties

Afmetingen 80 x 50 x 200 mm
Gewicht 175 gram
Inhoud diverse snoep

Downloads

Papieren zakje met snoep - groot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Papieren zakje met snoep - groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Papieren zakje met snoep - groot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
500 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
1000 € 4,50 (€ 5,45 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!