• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
Goud gedaan

Wie gun jij een lichtpuntje?

Hart onder de riem, bedankje of uit liefde.

lichtpuntje

Lichtpuntje

Een lichtpuntje in de sfeervolle maar donkere wintermaanden. Kerst is toch vooral het feest van gezelligheid, warmte en sfeervolle verlichting. Maar helaas, niet iedereen viert kerst even uitbundig. Een familielid, buurman, collega. Ongetwijfeld ken je iemand die zo'n aanmoediging of vriendelijk woord verdient. Of wil je iemand bedanken of gun je de ander in alle opzichten wat 'verlichting'. Geef ons de naam en het adres door met een korte motivatie. We versturen dit cadeau (t.w.v. 14,95) dan zonder kosten uit jouw naam. Wij hebben 25 lichtpuntjes te vergeven.

Tot 30 november kun je iemand aanmelden. Ontvangen we meer reacties dan beschikbare Lichtpuntjes zullen we de LED kaarsjes met standaard verloten.

lichtpuntje_luis

Geef Licht

Onze Geluksambassadeur Luis is verantwoordelijk voor de campagne 'Geef Licht'. Omdat wij met hem van mening zijn dat geen enkel kind het verdient om alleen te zijn. Van de omzet op de lichtpuntjes wordt 10% gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Met de donatie hopen we een mooie bijdragen te kunnen leveren aan dit fonds. Dit als tegemoetkoming in de verblijfskosten van de ouders bij hun zieke kind. "Zo kunnen we die financiële zorg met elkaar iets verlichten", aldus de kersverse en enthousiaste Geluksambassadeur.

Wie gun jij een lichtpuntje?

Wie gun jij zo'n mooi en symbolisch kaarsje. De actie loopt door t/m 30 november, stuur je gegevens in en wellicht kunnen we hem/haar uit jouw naam verrassen met dit kaarsje.