• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute Zak Gran Alicante

Basisprijs per stuk € 5,50

Een grote jute zak, gevuld met heerlijke Bolletje kruidnoten en een grote chocoladeletter. Te personaliseren met een eigen ontwerp op de tag.

Jute Zak Gran Alicante

Leuke en persoonlijke jute zak met Sinterklaas vulling

De Gran Alicante: een grote jute zak, gevuld met 200 gram flowpack kruidnoten en een chocoladeletter S melk, van 135 gram (UTZ Certified).

De zak (20 x 30 cm) kan worden voorzien van een standaard label met een logo of een label met eigen opdruk. Standaard hangt aan de jute zak een kaartje met de tekst: van Sint & Piet.

Kies je voor een label met logo? Kies dan een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp.

Liever een volledig eigen ontwerp label? Download dan de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken.

De jute zakken kunnen ook per post worden verstuurd, in een daarvoor geschikte verzenddoos. Een jute zak bezorgd bij al je klantrelaties? Dat kan. Geef ons een adressenbestand, dan regelen wij de rest. Vraag voor deze optie wel even een offerte aan.

Jute Zak Gran Alicante

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Gewicht 335 gram
Inhoud Flowpack kruidnoten (250 gram) & chocoladeletter S melk (135 gram)

Downloads

Jute Zak Gran Alicante

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Jute Zak Gran Alicante

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Gran Alicante

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,50
100 € 5,40
250 € 5,30
500 € 5,20
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!