• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Juichpakket

Basisprijs per stuk € 9,59

Trap jij de wedstrijd af met dit brievenbuspakketje? Het oranje springt het doosje uit nadat het een sliding heeft gemaakt door de brievenbus. Zo weet je zeker dat je scoort bij jouw personeel of klanten.

Juichpakket

Olé Olé

Olé Olé doe gezellig mee! Het WK gaat weer van start en samen zullen we het Nederlands elftal aanmoedigen. Dat doen we natuurlijk niet zonder de kleur oranje in huis te halen. Met dit brievenbuspakketje zit je helemaal gebakken voor het EK. Met de rood-wit-blauwe of oranje Hawaii krans om je nek, ziet iedereen dat jij het Nederlands elftal support. De oranje waaier blaast je om ver, door zijn felle kleur. En als finishing touch kun je ook nog zwaaien met de twee juichsticks.

Met een onmisbaar schaaltje borrelnootjes van Duyvis en een bijpassende oranje mini Tony Chocolonely, kan het WK zeker beginnen.

Inhoud

  • 2 Oranje opblaasbare juichsticks
  • Oranje waaier
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Oranje Duyvis borrelnootjes 45g
  • Oranje Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout

Personaliseren

Aan dit WK pakketje kun je een persoonlijke kaart toevoegen. Laat hem tussen het oranje opvallen met jouw eigen ontwerp. Zo ziet jouw team meteen van wie deze assist afkomstig is. Gebruik de huisstijl van jouw bedrijf of kies juist voor bijpassende voetbalelementen. Heb je hier wat hulp bij nodig? Geef dan gerust een seintje. Wij helpen je graag met het maken van een perfect ontwerp!

Juichpakket

Specificaties

Afmetingen 25,5 x 16 x 2,8 cm
Inhoud Oranje waaier, 2 Oranje opblaasbare juichsticks, Rood-wit-blauwe krans, Oranje Duyvis borrelnootjes 45g, Oranje Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout

Downloads

Juichpakket

Info bedrukking

In het verzenddoosje kan een persoonlijke kaart worden gestopt. Deze kaart kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. deze zijn €37,50.

Juichpakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Juichpakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 9,59
25 € 9,49
100 € 9,31
250 € 9,12
500 € 8,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!