Persoonlijk advies

Hartelijk bedankt blikje

Hartelijk bedankt blikje
Deel je mening hard op met dit hartelijk bedankt blikje! Jouw relaties en medewerkers kunnen het vast waarderen. Ook leuk als weggevertje op evenementen.

* Verplichte velden

€ 1,35

1.35

59.0000

125

2501.1500

5001.0500

10001.0000

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
1.35
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 5 - 10 werkdagen

Beschrijving

Details

Met dit hartelijk bedankt blikje kan je bij jouw relaties aankomen. Een leuk geschenk om je dankbaarheid te uiten. Dit geschenk is ook ideaal om uit te delen op Dag van de Zorg.

Het hartelijk bedankt blikje is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, zilver en rood. Wij vullen het blikje met ca. 23 gram heerlijke hartjes pepermunt. 

De bovenkant van het hartelijk bedankt blikje kan worden bedrukt in 1-4 kleuren. Weet jij al wat je op het blik wilt laten drukken? Denk bijvoorbeeld eens aan het logo, een korte persoonlijke boodschap of misschien een afbeelding. Er is heel veel mogelijk! 

Als je al een idee hebt, kun je het stramien bekijken en meteen aan de slag met jouw unieke ontwerp. Vind je het lastig om jouw ideeën om te zetten in een ontwerp? Geen probleem! Wij hebben een creatieve afdeling die jouw graag het werk uit handen neemt. Deel je wensen met ons in het bovenstaande keuzemenu en dan gaan wij een mooi ontwerp voor op het hartelijk bedankt blikje voor je maken. 

Het hartelijk bedankt blikje is behalve een geschenk om relaties te bedanken, ook erg leuk om uit te delen op beurzen en evenementen als promotie materiaal!

Extra informatie

23.0000

Afmetingen: 65 x 57 x 18 mm
Gewicht:
Inhoud: ca. 23 gram hartjes pepermunt
Houdbaarheid: 36 maanden
Downloads
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het hartelijk bedankt blikje is wit en het deksel wordt middels digitaal printen full colour bedrukt.Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Aantal Stuksprijs
125 € 1,35
250 € 1,15
500 € 1,05
1000 € 1,00
  • Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger.
  • Dit zijn staffelprijzen. Andere aantallen zijn ook mogelijk.

  • Downloads

    Geluk.com is onderdeel van

    betaalmethodes