• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Flower bomb in jute zakje

Basisprijs per stuk € 2,75 € 3,33 incl. BTW

Een bloemenzee van wel 10-15 verschillende soorten bloemen, met slechts één worp! Schenk een jute zakje met flower bombs.

Flower bomb in jute zakje

Kweek een bloemenzee met één worp!

Ruil het bosje bloemen in voor flower bombs! Deze flower bombs, ook wel seed bombs, bevatten wel 10-15 verschillende soorten bloemenzaad, die tegelijkertijd uitbloeien tot een bijzonder 'boeket' aan wildebloemen. 

De seed bombs zijn ooit bedacht voor 'guerilla gardening': je gooit de seed bombs op braak liggend terrein of moeilijk bereikbare grond en wacht tot er een zee van bloemen uitgroeit! Maar het is toch net zo leuk om de seed bombs te gooien op eigen terrein, of misschien wel op of in de buurt van kantoor... Verander een saaie grond in een mooie gekleurde bloemenzee. Met één worp fleur je jouw omgeving of eigen tuin op. Daar wordt toch iedereen vrolijk van!?

Wat zijn flower/seed bombs?

De flower bomb, of seed bomd, is een bal met een doorsnee van ca. 3 cm. De balletjes zijn gemaakt van een mix van klei, grond en zaden. Deze speciale mix zorgt er voor dat je de fower bombs niet hoeft te planten, maar ze gewoon op de grond kunt gooien, rollen of neerleggen. Door regen of door de flower bombs te besproeien met water zullen de zaden binnein activeren en uitgroeien. Na ca. 7 dagen zie je de eerste scheuten groen.

We raden wel aan om de bombs ongeveer 10 cm van elkaar af te leggen voor optimaal resultaat.

Onze flower bombs bevatten zaden voor: zomerbloemen of wildbloemen. Maak je keuze in bovenstaande opties. 

Bekijk hier een video van hoe een flower bomb uitgroeit.

Verpakking

De flower bombs worden per 2 verpakt in een jute-look zakje, verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze zakjes lijken op jute, maar zijn gemaakt van een sterker doch zacht en soepel materiaal (PE stoffen). De zakjes worden gepersonaliseerd met een kaartje. Dit kaartje kun je volledig naar wens vormgeven. Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Schenk een zakje flower bombs aan collega's en klantrelaties of gebruik het als giveaway of een beurs of evenement. Een greengift met een krachtige boodschap, die achterblijft als kleurrijke bloemenzee. Laat jouw 'bloemensporen' achter en zorg dat je niet zomaar vergeten wordt. 

Flower bomb in jute zakje

Specificaties

Afmetingen 75 x 100 mm
Gewicht 35 gram
Inhoud 2 flower bombs (ca. 13 gram per stuk)

Downloads

Flower bomb in jute zakje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Flower bomb in jute zakje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Flower bomb in jute zakje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 2,60 (€ 3,15 incl. BTW)
500 € 2,50 (€ 3,03 incl. BTW)
1000 € 2,40 (€ 2,90 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!