Laatste voorraden! Bekijk onze last-minute sinterklaasgeschenken.
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Basisprijs per stuk € 5,30

Een persoonlijk kerstgeschenk door de brievenbus! Dit verzenddoosje, volledig bedrukt in kerststijl, wordt gevuld met onder andere een persoonlijke kaart met custom bedrukking en een glazen flesje met hierin een prachtige kerstsfeer. Ook komt in het flesje een flyer, zet hier je persoonlijke boodschap op.

Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Kerst door de brievenbus

Nu we geen kerstfeest mogen vieren en niet met zijn velen samen mogen komen, kun je vaak ook niet jouw kerstgeschenk voor zakelijke relaties en personeel niet persoonlijk overhandigen. Daarom kun je een aantal van onze kerstgeschenken, en ook dit verzenddoosje met kerst flessenpost, via de post versturen! Zo verras je al je zakelijke relaties, klanten en personeel alsnog met een persoonlijk geschenkje met kerst!

Wil je dit kerstgeschenk in één keer versturen naar verschillende relaties en klanten? Dat kan! Lever een adressenbestand aan ons en wij regelen de rest. We zorgen ervoor dat elk cadeautje op tijd op bestemming wordt afgeleverd!

Het verzenddoosje bevat de volgende onderdelen:

  • Doosje met flesje, gevuld met nep sneew en mini kerstboompje
  • Flyer voor in het flesje
  • Eigen kaart in het doosje (optioneel)

Verzenddoosje

Het verzenddoosje is aan de binnenkant en buitenzijde feestelijk en in kerstsfeer bedrukt. Wil je graag een eigen ontwerp laten maken in gewenste huisstijl? Vraag hiervoor even een offerte op. Wij helpen je graag aan het ideale kerst geschenk.

Flyer in flesje

De flyer wordt naar wens opgemaakt. Gebruik het voor een persoonlijke boodschap gehuld in een design in de huisstijl van je onderneming.

Bedrukte kaart

Wil je nog een mooie (kerst)kaart in het doosje stoppen. Daar kan je ook voor kiezen. Zo heb je naast de flyer nog een groter oppervlakte om een mooi ontwerp en persoonlijke boodschap op te laten drukken. Je kunt de kaart helemaal zelf opmaken of schakel onze grafische afdeling in!

Optionele Bladcadeaubon (t.w.v. €15)

Dit mooie en persoonlijke geschenkje dat je via de post kunt versturen kan je extra leuk maken door een cadeaubon voor slechts €15, met dit bladcadeau kiest elke ontvanger helemaal zelf welk blad, tijdschrift hij/zij wilt ontvangen!

 

Let op: Wij maken ieder jaar gebruik van een nieuw ontwerp verzenddoosje, vraag voordat je een bestelling plaatst naar het ontwerp hiervan.

Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24,5 mm

Downloads

Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Info bedrukking

Voor personalisering van kaart wordt €37,50 euro startkosten gerekend. Voor drukgang ontvang je altijd een digitale drukproef ter beoordeling.

Onze grafische vormgevers zijn je graag van dienst met vragen met betrekking tot opmaak. Indien gewenst nemen we dit graag van je over.

Downloads

Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,30
100 € 5,15
250 € 4,99
500 € 4,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!