Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Voorjaarsgeschenken

Ook een lente-fan? Wakker worden van fluitende vogeltjes, met de geur van groen en het geluid van nieuw leven. Met langer wordende dagen valt er ook nog eens meer te genieten. Dus schudt de winter van je af en loop je warm voor de zomer. Voor dit heerlijke seizoen zijn er bijpassende voorjaarsgeschenken. Gebruik dit moment om nog voor de vakantieperiode je relaties te prikkelen met een leuk voorjaarsgeschenk. Goed om weer eens van je te laten horen.

Lente-toppers

 • 3 producten

 • Taart in eigen verzenddoosje

  Taart in eigen verzenddoosje

  Vanaf € 7,70 € 9,32 incl. BTW
  Minimale afname: 30
 • Huis vol bloembollen

  Huis vol bloembollen

  Vanaf € 7,45 € 9,01 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Bijenhotel

  Bijenhotel

  Vanaf € 7,20 € 8,71 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Een relatiegeschenk tijdens het voorjaar ligt misschien niet het meest voor de hand als je een moment kiest om een cadeautje uit te delen aan personeel en collega’s. De meeste bedrijven kiezen voor feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst om hun relaties in het zonnetje te zetten. In het voorjaar wordt veel gekozen voor een paasgeschenk voor personeel. Een origineel moment om een aardigheidje uit te delen is het voorjaar en dit zorgt ervoor dat jouw geschenk zeker zal opvallen. Geef daarom een voorjaarsgeschenk cadeau.

Voorjaarsgeschenk voor personeel & collega’s

De lente is toch wel één van de mooiste seizoenen. De dagen worden langer, de terrassen gaan weer open en de temperatuur stijgt langzaam waardoor je weer buitenactiviteiten kan ondernemen. Laat de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie meegroeien met de lente door te gaan voor een leuk voorjaarsgeschenk. Laat je waardering aan je personeel zien voor hun harde inzet in de eerste maanden van het jaar of bedank je klanten voor de fijne samenwerking.

Voorjaarsgeschenken via de post

Geen tijd om bij al jouw klanten langs te gaan? Of werken al jouw medewerkers thuis? Helemaal geen probleem met onze voorjaarsgeschenken die via de post te verzenden zijn. Deze producten zijn speciaal gemaakt zodat ze precies door de brievenbus passen. Laat de postbode maar langs komen met een heerlijk voorjaarsgeschenk.

Hulp nodig bij het bestellen van een voorjaarsgeschenk? Of heb je een leuk idee in gedachte maar kan je het product niet precies vinden op de website? Onze geluksadviseurs zitten klaar om je te helpen.

Voorjaarsgeschenk personaliseren

Haal de lente in huis met vrolijke voorjaarsgeschenken. Al onze voorjaarsgeschenken zijn volledig te personaliseren. Zo kan je het laten bedrukken met jouw logo, maar ook kiezen voor een heel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Geef de voorjaarsgeschenken nog meer een ‘lente feeling’ mee door jouw ontwerp op te maken in lente sfeer. Je kunt bij de producten een werktekening downloaden waarmee je jouw eigen ontwerp kunt opmaken en aanleveren.

Heb je een goed idee over een ontwerp, maar niet de middelen om dit uit te werken? Geen enkel probleem. Geef je wensen aan ons door en onze designers gaan aan de slag voor jouw ideale voorjaarsgeschenk.