Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paaseitjes in verpakking met eigen bedrukking

Bekijk ons assortiment met verpakte paaseitjes. De bekende chocolade paaseitjes verkopen wij in de meeste uiteenlopende en originele verpakkingen. Vrijwel altijd met de mogelijkheid om het geschenk volledig te personaliseren. Bekijk onze producten en doe inspiratie op.

Last minute verpakte paaseitjes

 • 5 producten

 • Paaseitjes in eierschaal

  Paaseitjes in eierschaal

  Vanaf € 7,35
  Minimale afname: 25
 • Paashaaspakket

  Paashaaspakket

  Vanaf € 7,35
  Minimale afname: 25
 • Paaschocolade door de brievenbus

  Paaschocolade door de brievenbus

  Vanaf € 7,95
  Minimale afname: 25
 • Grote koker met paaseitjes

  Grote koker met paaseitjes

  Vanaf € 7,95
  Minimale afname: 50
 • Medium snoeppot met paaseitjes

  Medium snoeppot met paaseitjes

  Vanaf € 7,75
  Minimale afname: 50

Verpakte paaseitjes goedkoop bestellen

Wij vinden het belangrijk dat onze relaties ieder jaar weer bij ons terecht kunnen. Daarom kan je verpakte paaseitjes goedkoop bij ons bestellen. Daarnaast werken wij continu aan een origineel en vernieuwend assortiment. Ook dit jaar vind je weer de leukste nieuwe paasproducten op onze webshop terug. 

In ons assortiment voor Pasen hebben we diverse leuke verpakking met paaseitjes die goedkoop bij ons te bestellen zijn. Wij richten ons op bedrijven die op zoek zijn naar paaseitjes in verpakking met hierbij toegevoegd een personalisatie. Wij hebben verschillende verpakkingen voor Pasen. Zo hebben wij de verschillende soorten materialen om paaseitjes in te verpakken, als voorbeeld hebben we paaseitjes in zakjes en paaseitjes in doosjes.

Paaseitjes bestellen in diverse kleuren en smaken »

Chocolade paaseieren in verpakking

Onze leuke verpakte chocolade paaseieren zijn een lust voor het oog. De diverse unieke verpakkingen maken een geschenk voor Pasen nog specialer. Geef je werknemers of relaties met Pasen een jute zak- of persoonlijke doos met eitjes zak of stel een geschenk samen met paaseitjes in potten. Een leuke verpakking met paaseitjes vinden bij ons zal erg gemakkelijk zijn door de ruime keuze en diversiteit die wij in ons assortiment hebben. De volgende stap is om je eigen personalisatie hieraan toe te voegen.

Personaliseren van verpakkingen

Bij Fortune Factory kun je terecht voor originele relatiegeschenken voor Pasen, andere feest- en themadagen, giveaways, of promotionele producten in verpakkingen die je vrijwel altijd kunt personaliseren. Dit geldt ook voor de verpakte chocolade eitjes. Of het nu om een paaseitjes in koker of paaseitjes in blik waarbij je een full colour label kunt toevoegen of de romp kunt bedrukken. Je kunt altijd een persoonlijke boodschap en een eigen huisstijl meegeven aan jouw verpakte paasgeschenken. Voor hulp bij het maken van een ontwerp van je eigen verpakking met paaseitjes? Schakel dan onze grafische afdeling in, zodat die kunnen beginnen met het maken van een ontwerp voor je bedrijf, geheel naar jouw ideeën of wensen.

Op zoek naar een specifiek geschenk met verpakte paaseitjes of heb je andere goede ideeën? Neem dan ook gerust contact met ons op. Onze adviseurs hebben veel ervaring met paasgeschenken en denken graag met je mee om tot een paasgift te komen die geheel aansluit op jouw wensen!