• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

De Zak van Sinterklaas

Basisprijs per stuk € 7,85

‘De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas!’ Zoveel lekkers heb je vast niet vaak in een jute sinterklaaszak gezien. Heerlijke Sinterklaaslekkernijen in een echte Sinterklaas verpakking.

De Zak van Sinterklaas

Zak vol lekkers

Uit deze zak van Sinterklaas tover je enorm veel lekkers. Ons testpanel is het er unaniem over eens: de Milka Bastogne kruidnoten zijn de allerlekkerste kruidnoten die je in je leven op hebt. Werkelijk waar verrukkelijk! Gelukkig is dat nog niet alles: naast de kruidnoten vind je een chocoladeletter, lekkere chocolademuntjes en zachte schuimpjes. Echte klassieke sinterklaaslekkernijen!

Inhoud Jute Zak:

  • Chocoladeletter 40 gr
  • Chocolade munten in netje 50 gr
  • Milka Kruidnoten 250 gr
  • Sinterklaas schuimpjes 50 gr

Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit een enorm leuk geschenk is om te krijgen, maar het is nog veel leuker om dit geschenk aan je personeel of klanten weg te geven!

Gepersonaliseerd geschenk

Maak van deze jute zak een echt gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk door er een zaktag aan toe te voegen. Deze tag kan je helemaal ontwerpen zoals je zelf wilt. Maak de tag op in een sinterklaasthema of laat je huisstijl en logo terugkomen. Het is ook echt leuk om op dit kaartje ook een persoonlijke boodschap aan de ontvanger mee te geven. Download de werktekening in de bijlage en laat je creatieve brein z’n gang gaan. 

Heb je moeite om een tof ontwerp te verzinnen? Of heb je niet de juiste programma’s? Geen enkel probleem. Ga voor een van onze standaard ontwerpen of laat ons je helpen. Ons team van designers is al wekenlang in de sinterklaassferen en helpt je graag met een passend ontwerp!

De Zak van Sinterklaas

Specificaties

Inhoud Chocoladeletter 40 gr, Chocolade Munten in netje 50 gr, Milka Kruidnoten 250 gr, Sinterklaas schuimpjes 50 gr.

Downloads

De Zak van Sinterklaas

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zaktag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

De Zak van Sinterklaas

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
De Zak van Sinterklaas

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,85
100 € 7,75
250 € 7,60
500 € 7,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!